Αισθητή η απουσία τους

Ησυχία guys, μην ενοχλούμε τον Γιώργο Οικονομέα! Ο οποίος βγαίνει στον αέρα του Mega και παίζει αμέριμνα με το κινητό του! Today, του έδωσε και κατάλαβε! Για ένα γεμάτο τέταρτο δεν έκανε άλλη δουλειά ο σκηνοθέτης από το να τον δείχνει σε πλάνα με τη συσκευή ανά χείρας, να διαβάζει και να απαντά ασταμάτητα σε smsια! Απιστεύτου η άνεση του! Τι να πούμε, με ρέγουλα το δάχτυλο το μάτωσες!

Why; …
Καλά το άλλο μην το ξανασυζητήσουμε! Το χιούμορ των presenters της Κοινωνίας Ώρα Mega!

Που μίλαγαν με τον δήμαρχο της Ικαρίας, λέει ο Καμπουράκης θέλει να επισκεφτεί το νησί και του απαντά έκπληκτος τάχα μου με ύφος έξυπνου ατακαδόρου ο Οικονομέας, ότι θέλει να πάει όχι για το ευέλικτο νυχτερινό ωράριο που λέει, αλλά για την σεξουαλικότητα που έχουν εκεί και μετά τα 70!
Τι γέροι μάπετ σόου που είναι τούτοι! Αχ βρε Mega που μας στερείς από το καθημερινό, τους εξαιρετικούς Χασαπόπουλο και Αναγνωστάκη!

Ανέσυρε από τα εγχώρια
Ορίστε που η κρίση γεννά και τις ευκαιρίες της, είπε σε ελεύθερη απόδοση νωρίτερα το απόγευμα η Εύα Αντωνοπούλου, δίνοντας πάσα στην ρεπόρτερ του καναλιού να μεταδώσει την είδηση για την Μαρίσα Μάγιερ της Google που αναλαμβάνει την ηγεσία της Yahoo.
Βρε presenter μας! Την γκόμενα από το εξωτερικό χρησιμοποιείς για παράδειγμα; Δες την περίπτωση της πρώην ομοκάναλης Ράνιας Τζίμα που ξαφνικά από άφαντη στο Φάληρο, μιλάει όλη η μιντιακή πιάτσα για του λόγου της!

Μας έχουν κουφάνει!
Κλείνουμε με τις amazing φωτογραφίες που κυκλοφορούν εδώ και μέρες στα περιοδικά από τις εξορμήσεις της Μενεγάκη στην παραλία της Άχλας. Μία ερώτηση μόνο! Οι… παπαράτσι, που υποτίθεται ότι τραβάνε, λιάζονται στην ίδια ψάθα; Δεν εξηγείται αλλιώς η απόσταση! Λες και είναι όλοι στην ίδια παρέα, «κάνε πιο πέρα να κάτσω» το σκηνικό!

Γιώτα Δημητρακοπούλου 

Keywords
Τυχαία Θέματα