Αντιμνημονιακό άνοιγμα του Σκάι με Αυτιά και Ευαγγελάτο

«Αντιμνημονιακό άνοιγμα» χαρακτήρισε την ένταξη του Γιώργου Αυτιά και του Νίκου Ευαγγελάτου στον Σκάι, ο Θέμος Αναστασιάδης καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ενώ το κανάλι έχει καλούς σχολιαστές, τόσο καιρό μας έλεγαν ότι τα μέτρα είναι καλά και τώρα που ο κόσμος σφίγγεται οικονομικά και περνά δύσκολα, ο σταθμός του Φαλήρου προσπαθεί να πιάσει τον παλμό της κοινωνίας. Για να συμπληρώσει ο δημοσιογράφος
και να προκαλέσει την αμηχανία της παρουσιάστριας, «Τον παλμό που έχουν χάσει κάποια μεγάλα κανάλια και τρέχουν με τη γλώσσα έξω!».
Κατά τα άλλα, η Μαρία Σταματέρη ρώτησε τον Θέμο πώς του φαίνεται που ο Σταμάτης Μαλέλης κατεβαίνει στην πολιτική, κάτι που όπως είπε είναι παιδικό του όνειρο. Για να το κάνει τέτοια ιδιαίτερη περίοδο πάει να πει ότι θα προσφέρει απάντησε ο Θέμος, ενώ στο σημείο που ανέφερε ότι δεν θα είναι καλό για την τηλεόραση, από το πλατό έσπευσαν να διευκρινίσουν, «Το ζητούμενο είναι να τα συνδυάσει».
Ο Θέμος Αναστασιάδης χαρακτήρισε πεισματάρη και εργασιομανή τον Ευαγγελάτο, βρίσκει ευχάριστο το ότι επιστρέφει γιατί θα σπάσει το μονοπώλιο των 8-9 και αναρωτήθηκε με την έλευση του στον Σκάι μήπως την πατήσει η Κοσιώνη, για να ξεκαθαρίσει η σύζυγος Τατιάνα αναστατωμένη, «Όχι όλοι θα μείνουν στη θέση τους»!
Τέλος, δήλωσε φανατικός τηλεθεατής του δελτίου του Star (συμπληρώνοντας ότι κάνει ζάπινγκ μόνο για να μάθει τις εξελίξεις για το PSI!), στα πρωινά είπε ότι παρακολουθεί τον καιρό του Λιάγκα και κατευθείαν μετά πάει στα ζώδια της Πατέρα, ενώ σχολίασε «Λευτεριά στον Λάκη Γαβαλά» για τις περιπέτειες που περνά, βρίσκοντας απαράδεκτο το να τον γυρνάνε από φυλακή σε φυλακή απλά για να τον ξεφτιλίζουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα