Απαγόρευση κάθε δημόσιας συνάθροισης από 12:00 έως 00:00 στην πλ.Αττικής

Με απαγόρευση κάθε δημόσιας συνάθροισης ή πορείας, από τις 12:00 έως τα μεσάνυχτα σήμερα, Τετάρτη, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αττικής, απαντά η ΕΛ.ΑΣ. στο εξώδικο της Χρυσής Αυγής, με το οποίο βαφτίζει συνάθροιση το ρατσιστικό συσσίτιο που προγραμματίζει εκεί.

«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12:00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες

υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας, που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.

»Η πραγµατοποίηση ή η απόπειρα πραγµατοποίησης συνάθροισης ή πορείας κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστηµα, στους ανωτέρω χώρους θα αντιµετωπίζεται µε κάθε νόµιµο µέσο, οι δε συµµετέχοντες σε τέτοια συνάθροιση ή πορεία θα διώκονται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 171 Π.Κ. και άλλων συναφών διατάξεων».

Νέο σημείο για το συσσίτιο πρόκειται να ανακοινώσει η Χρυσή Αυγή.
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Για το σημείο τελέσεως της διανομής τροφίμων θα σας ενημερώσουμε εντός ολίγου με επίσημη ανακοίνωση».
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα