Απάντηση στον Δ. Γιαννόπουλο σε σχόλιο του για την ΕΡΤ

Αγαπητέ κύριε Δημήτρη Γιαννόπουλε, σας ευχαριστώ καταρχάς για τις επισημάνσεις σας.

Επειδή παρατηρώ στα γραφόμενά σας ασχολείστε πολύ με την «φιλολογική πλευρά» του θέματος και καλά κάνετε αφού ο Μπαμπινιώτης έχει εκτελεστεί πολλές φορές από τα διάφορα BLOG, θέλω να γνωρίζετε ότι το enimerosi24.gr έχει ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο τμήμα διόρθωσης

κειμένων που έχουμε συναντήσει ποτέ!

Πάμε τώρα στις ανησυχίες σας… ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι ένας σοβαρός δημοσιογράφος της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας που έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην ιδιωτική τηλεόραση, όσο για τα ανάλαφρα που του κοστολογείτε ήταν θέματα που αποτέλεσαν πολιτική του σταθμού που εργαζόταν.

Στην εφημερίδα που ήταν εκδότης αλλά και στα ραδιόφωνα που εργαζόταν ήταν ένας σοβαρός πολιτικός συντάκτης και έκανε πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες.

Όσο για την κυρία Ν.Ράγιου ήταν πρωτεργάτης της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ με πλούσιο πρόγραμμα που συνδύαζε την ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Για την κυρία Σαλαγκούδη δεν ξέρω μήπως να την δούμε και μετά να την κρίνουμε στο πλευρό του πολύ έμπειρου Γιώργου Κουβαρά!

Όσο για την εκ παλαιόθεν πετυχημένη «Πρωινή Ενημέρωση» άποψη δεν έχω αφού το κόστος σε χρήματα και οι αμοιβές των παρουσιαστών τότε είναι πολύ διαφορετικά με αυτά που διαθέτει (ελάχιστα) η ΕΡΤ σήμερα.

Η ΕΡΤ αγαπητέ κύριε Γιαννόπουλε χρειάζεται άμεσα λίφτινγκ με τα ελάχιστα χρήματα που θέλουν οι κρατούντες να διαθέσουν!

Και πάλι σας ευχαριστώ,

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος της ΕΣΗΕΑ

——————
Δείτε ακόμα: Απάντηση στον Ν. Κούτρικα σε σχόλιο του για την ΕΡΤ
——————

Keywords
Τυχαία Θέματα