Από το Mega «ξέπλυμα», στον Jay Leno, την δεύτερη καριέρα και το δεύτερο παιδί!

Όλγα ή Μαρία επιθυμεί το STAR; Πώς πήγε η συνάντηση Μαλέλη – Κοσιώνη;

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

«Ξεπλύθηκαν» στο MEGA και πάνε ΑΝΤ1 για δεύτερη καριέρα! Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά όταν είδαν τα σκούρα την έκαναν. Έτσι κι αλλιώς η Φαίη ένιωθε ξένο σώμα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας εκλιπαρούσε για μια βραδινή εκπομπή. Για παραπάνω

χρήματα ούτε συζήτηση!

Στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι σαν να επιστρέφουν σπίτι τους. Εδώ μέχρι και δελτίο θα κάνουν, δεν αποκλείεται και δεύτερο παιδί! Ο ΑΝΤ1 θα τους αξιοποιήσει στο έπακρο. Επιτέλους – εκτός από πρωινό, η Φαίη θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και θα παρουσιάσει βραδινό show, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας το late night που ποθεί ως άλλος Jay Leno!

Την Όλγα Τρέμη – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα έχει «απέναντί» της η Μάρα Ζαχαρέα από τον Σεπτέμβριο, που αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας στο νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Αν και οι δύο κυρίες ανήκουν σε διαφορετικές σχολές δημοσιογραφίας, ταυτόχρονα, έχουν πολλά κοινά. Και φυσικά δεν εννοούμε την Πάρο, που τυγχάνει και οι δυο να παραθερίζουν στο όμορφο νησί! Εννοούμε την μόρφωση, την παιδεία, την καλλιέργεια και πάνω από όλα την πολιτική κουλτούρα που διαθέτουν!

Η παραμονή της Όλγας Τρέμη όμως στο «τιμόνι» των ειδήσεων του MEGA, συνδυαστικά με την παρουσία, Πρετεντέρη – Τσίμα στα «παράθυρα» του δελτίου, δυσκολεύει την προσπάθεια του STAR, που θα επιθυμούσε το μεγάλο κανάλι να προχωρήσει σε αλλαγές! Για παράδειγμα θα προτιμούσαν την Μαρία Σαράφογλου σε ρόλο παρουσιάστριας που θα χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά και για να την αποδεχθεί το τηλεοπτικό κοινό. Επιπλέον, οι μέτριες επιδόσεις της «απέναντι» στη Ρίτσα Μπιζόγλη του ΑΝΤ1, ενισχύουν ακόμη περισσότερο την επιθυμία τους!

Ευεργετικά φαίνεται να λειτούργησε για τον Σταμάτη Μαλέλη και την Σία Κοσιώνη το επαγγελματικό τους δείπνο σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων. Ο νέος διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΙ και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ταύτιση απόψεων, αλλά και κοινή γλώσσα επικοινωνίας.

Πάντως η πρόθεση του νέου στελέχους για σαρωτικές αλλαγές, δεν είναι άσχετη ακόμη και από την διάθεσή του να μετακινηθεί από τον 5ο όροφο του κτιρίου του ΣΚΑΙ που έχει εγκατασταθεί, στο ισόγειο που χτυπά η καρδιά του δελτίου!

Λεπτομέρεια που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη: η απουσία του διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ, Άρη Πορτοσάλτε την ημέρα που ξεκίνησε το πογκρόμ απολύσεων!

Keywords
Τυχαία Θέματα