Από τον Λαυρεντιάδη στη Συνατσάκη και την Σαλαγκούδη

Τούτη πάντως δεν είναι ειδησεογραφία, αλλά γουέστερν του μέλλοντος! Είναι να κάνει watch ο τηλεθεατής τα πλάνα με Λαυρέντη Λαυρεντιάδη που ντύνουν την είδηση για τη σύλληψη του και να κουφαίνεται! Η πλήρης σύγχυση! Διότι τι άλλαξε βρε παιδιά! Εμείς τον θυμόμαστε με Λεωνίδα Κύρκο στην Αίγλη του Ζαππείου!

Ουρά!
Και να είναι μόνο αυτός!

Κάθε μέρα σκάει και μια νέα είδηση για μεγαλοεπιχειρηματία αξιοσέβαστο μέχρι πριν λίγο καιρό, που τον κυνηγάνε για φέσια! Ρε πού ζούμε και μη χειρότερα!

Σσσς! Μην μας πάρουν χαμπάρι!
Αν και για να πούμε την truth μας, είναι ένα από τα ωραία της κρίσης! Να είσαι home σου μαζεμένος και φτωχός, αλλά τουλάχιστον να κάνεις watch στην οθόνη σου τον έναν μετά τον άλλον με χειροπέδες! Να ξεμπροστιάζεται επιτέλους η διαπλοκή! Αν ξέρανε πόσο το απολαμβάνουμε, θα μας έβαζαν κάνα χαράτσι να πληρώνουμε για τα unique τους πλάνα!

Πετυχημένα
Α τσα τους! Κοίτα να δεις που μπουμπουνιούνται ωραίοι! Κάναμε watch τα τρέιλερ που παίζουν τις τελευταίες ώρες στην κρατική για τη νέα τους εκπομπή «136» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα και ομολογούμε ότι μας άρεσαν!

Θετικά τα πρώτα σημάδια
Στο πρώτο δείχνουν πλάνα των Σαλαγκούδη – Δάρρα έξω στους δρόμους, μετά μπαίνουν στο πλατό και εκεί τους υποδέχεται ο Μαμαλάκης! Αεράτο, φρέσκο, ζωντανό και πάνω από όλα το κύριο του χαρακτηριστικό; Ότι μοιάζει να είναι ιδιωτικού channel! Που σημαίνει, ότι τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο φαίνεται να έχουν γκαζώσει!

Ίδωμεν!
Εξίσου nice και το άλλο που μπαίνουν όλοι σε εστιατόριο και διαλέγουν τραπέζι το νούμερο136, στο δεύτερο τρέιλερ! Διότι yes, τους έχουν φτιάξει και second! Όσο για το woman της παρέας, την πολυσυζητημένη Ανθή Σαλαγκούδη; Η πρώτη της εικόνα θετική. Βγάζει μια φιγούρα αληθινή, ας ελπίσουμε να το διατηρήσει!

Πρεμούρα
Άρον άρον εξαφάνισαν Τσιτσιμπίκου και Αμυρά από την οθόνη μας το μεσημέρι για τις δηλώσεις Σαμαρά! Καλά βρε guys! Χάθηκε να προλογίσουν οι άνθρωποι την διακοπή, για ένα δευτερόλεπτο! Όχι τίποτα άλλο, αλλά μετά τελείωνε και ούτως ή άλλως η εκπομπή και δεν επανήλθαν ποτέ στον αέρα! Καπινός το εξαιρετικό δίδυμο!

Τρίχες
Και μιας και έχουμε πιάσει today την κρατική. Άσχετο, αλλά με την ευκαιρία! Στο κάτω κάτω για το television μιλάμε άρα για την «εικόνα»! So, αλλάξτε επιτέλους το φόντο στους ρεπόρτερ που βγαίνουν στο δελτίο από την αίθουσα σύνταξης! Διότι καθρεφτίζεται πίσω το κεφάλι τους με αποτέλεσμα ειδικά στις κυρίες να φαίνεται με την πρώτη ματιά, ότι πετάνε τα τσουλούφια τους! Και είναι αστείο! What the fuck πάλι! Άνθρωπος δεν έχει δει το πλάνο!

Σημεία των καιρών
Και ας κλείσουμε με το άλλο κτίριο της Μεσογείων, το megalicious! Φάση έχει εδώ το σκηνικό! Από τη μία το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι που κάνουν το μοντάζ στο Master Chef δεν έχουν πληρωθεί και θα κατεβάσουν ρολά… και από την άλλη το channel μπουμπουνάει απανωτά τρέιλερ για τη πρεμιέρα τους στις 24/12! Να δούμε ποιανού θα περάσει! Ελπίζουμε του καναλιού που σημαίνει ότι θα έχουν πληρωθεί και οι άνθρωποι…

Αυτά! Have a nice Σαββατοκύριακο, το volume και αμπάχα μπούχα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα