Αρχίζει ο τηλεμαραθώνιος!

Ας ενημερώσει ντε ένας αυτούς τους European να μην τρέχουν τις εξελίξεις κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών! Έλεος! Λίγη κατανόηση! Εδώ στο Ελλάδα, η κρατική έχει κόψει τη νυχτερινή βάρδια, πλέον κρεμόμαστε από τα ιδιωτικά. Μέχρι που να την βρουν κι αυτά περιττή και να ενημερωνόμαστε την επόμενη μέρα! Σιγά, λες και χάθηκε ο κόσμος!

Thank God
Πλάκα πλάκα ευτυχώς που υπήρχε και το Mega
χθες βράδυ και μετέδιδε έως αργά. Τα αγγούρια που θα φάμε! Διότι όπως και να το κάνεις, το θέαμα να έχεις απέναντι ταινίες, τηλεπαιχνίδια και ένα κάρο άσχετα τέτοιες ώρες, ε… Χτυπάνε άσχημα! Για να το μπουμπουνίσουμε sic.

Εδέησε
Επιτέλους βγήκε η λίστα, να δούμε και κάνα άνθρωπο live στην ΕΡΤ. Διότι έχουμε σιχαθεί πια με τις επαναλήψεις! Αυτό το [Ε] που ανεμοστροβιλίζεται όλη την ώρα στις οθόνες μας, έχει αρχίσει και μας τη δίνει στον εγκέφαλο! Με χαρά περιμένουμε τον τούρμπο Κώστα Αρβανίτη να κοπανιέται και να ωρύεται, αλλά και το ταξιδιάρικο Μένουμε Ελλάδα των Τσιτσιμπίκου-Αμυρά, να δείξει και καμιά εικόνα αγχολυτική να στανιάρουμε!

Καλώς τηνα
Α τσα της και σιγά που θα έλειπε! Το νέο κελεπούρι της κρατικής η Αβρούσιν Λιλιάνα, που βλέπουμε ότι επιστρέφει. Δριμύτερη να φανταστούμε! Με τις εκπομπές της να παίζουν πλέον από το πρωί μέχρι το βράδυ και στα 3 channels της ΕΡΤ. Έτσι για να την εμπεδώσουμε!

Καπνός!
Στα υπόλοιπα τώρα, τα σοβαρά της εγχώριας TV πραγματικότητας, τι μας έκανε εντύπωση για να καταγράψουμε; Τις 15 μονάδες διαφορά πάλι της Μελέτη από τον Παπαδάκη! Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τα νεύρα που θα έχει! Θα σκοτώνει άνθρωπο! Καλά το άλλο πλέον δεν το συζητάμε. Αν τυχόν και της πούνε τώρα για μετακίνηση το μεσημέρι, έφυγε! Ποιος την πιάνει! Έχει αναχωρήσει, πριν ανοίξουν το στόμα τους τα στελέχη! Στάσου μύγδαλα!

Ε…
Για το τέλος να πασπαλίσουμε λίγη ίντριγκα; Έτσι για το καλό του Σαββατοκύριακου! Με αφορμή τον… πάταγο που έχουν κάνει οι δηλώσεις του Λιάγκα για το προκλητικό ντύσιμο της Νομικού που αναπαράγονται ακόμα και today από παντού, ειδικά αυτό που είπε ότι άνετα με τα πλάνα οι φαντάροι «καλοπερνάνε», να σχολιάσουμε ότι και οι ενδυματολογικές επιλογές της wife τον καιρό του Alter, ε, προσφερόντουσαν ενίοτε! Με την καλή την έννοια! Always!

Άντε γεια, αμπάχα μπούχα!
(volume !)

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα