Ας μην επιτρέψουμε να πάνε το καράβι στα βράχια

Του Κυριάκου Θεοδωρακάκου – υποψήφιος στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνω ότι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ. Πρόκειται για τις πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία του Ταμείου μας γιατί σε αυτές κρίνεται

η ίδια η ύπαρξή του.
Θέλουμε το Ταμείο μας να υπάρξει, να συνεχίσει να υπάρχει για πάντα, και να δίνει στους ασφαλισμένους του αξιοπρεπείς παροχές και συντάξεις.
Τα πράγματα ασφαλώς δεν είναι ρόδινα, όμως υπάρχει ελπίδα, αρκεί να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε για το νοικοκύρεμα τον εξορθολογισμό και την αναζήτηση νέων πόρων, που έχει κρατήσει ζωντανό τον Οργανισμό έως σήμερα.
Ο ΕΔΟΕΑΠ είναι ένας Οργανισμός με 18.000 ασφαλισμένους και δεν προσφέρεται για πολιτικές αντιπαραθέσεις ή πολιτικάντικους τακτικισμούς. Ας κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή και ας μην επιτρέψουμε, στις φωνές της ιδεοληψίας και του βερμπαλισμού «να πάνε το καράβι στα βράχια».
Πρέπει να πάρουμε όλοι μέρος στις εκλογές 28, 29 και 30 Μαρτίου, και με την ψήφο μας να επιλέξουμε ανθρώπους που μπορούν να εργασθούν με ανοικτό μυαλό, συλλογικότητα και διαφάνεια που μπορούν να συνθέσουν απόψεις και να λάβουν αποφάσεις.
Ανθρώπους με εμπειρία και γνώση που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διαχείρισης ενός σύγχρονου ασφαλιστικού οργανισμού.

Κυριάκος Θεοδωρακάκος
Υποψήφιος για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, μέλος της ΕΣΗΕΑ

The post Ας μην επιτρέψουμε να πάνε το καράβι στα βράχια appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα