Ασπροπρόσωπους έβγαλαν Mega & Ant1 Θειακός και Τσώχος

Ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, δηλώσεις παικτών της Εθνικής ομάδας, συνέντευξη στο MEGA και στον Γιάννη Θειακό του μεγάλου πρωταγωνιστή του ματς με τη Ρωσία, Γιώργου Καραγκούνη. Σε αυτό το EURO εκτός από την ΕΡΤ που είχε το προβάδισμα λόγω δικαιωμάτων των αγώνων και ως εκ τούτου αποκλειστικών ρεπορτάζ την ώρα των κρίσιμων αγώνων και τα ιδιωτικά κανάλια,

MEGA και ΑΝΤ1, κάλυψαν με επάρκεια επί 20 και πλέον μέρες τα γεγονότα στη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Ο Γιάννης Θειακός για το MEGA και ο Μιχάλης Τσώχος για τον ΑΝΤ1 έβγαλαν ασπροπρόσωπα τα κανάλια τους που κάθε βράδυ στα αθλητικά δελτία είχαν πληρέστατα ρεπορτάζ. Και μπορεί να ξεκινούσαν πάντα δίνοντας το κλίμα από την Πολωνική πρωτεύουσα με τον ενθουσιασμό που διατηρούσαν οι Έλληνες φίλαθλοι οι οποίοι ακολούθησαν την Εθνική στην αποστολή της, να έβγαζαν τα χιουμοριστικά συνθήματα των Ελλήνων για τη Μέρκελ, αλλά δεν έλειψαν και τα ρεπορτάζ ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος με τα σχέδια της ομάδας, τα πλάνα του Σάντος και τη σύνθεση της Εθνικής λίγο πριν από κάθε ματς. Στα συν του κάθε απεσταλμένου καταγράφονται η συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη που πήρε ο Γιάννης Θειακός καθώς και δηλώσεις της συζύγου του, των δύο μικρών γιών του και του πατέρα του Έλληνα διεθνή λίγα λεπτά μετά την επιτυχία του στο γήπεδο με αντίπαλους τους Ρώσους και η συνέντευξη του κορυφαίου αθλητικού παρουσιαστή του CNN Πέδρο Πίντο που πήρε ο Μιχάλης Τσώχος για τον ΑΝΤ1.
Λόγω κόστους τα δύο μεγάλα κανάλια είχαν συμφωνήσει να έχουν κοινό συνεργείο, καμεραμάν και ηχολήπτη, αλλά αυτό δεν εμπόδισε η συνεργασία των δύο ρεπόρτερ να είναι άψογη (για όσους ξέρουν τι σημαίνει δύο ρεπόρτερ δύο αντίπαλων καναλιών να χρειάζεται να συνεργαστούν με δεδομένη την πίεση από την Αθήνα για το «κάτι» παραπάνω).

Να σημειωθεί ότι το MEGA μετά και τη λήξη των δικαιωμάτων για το Champions League, αλλά και την αναγκαστική λόγω απολύσεων και αποχωρήσεων συρρίκνωση του αθλητικού τμήματος, διατηρεί στο ακέραιο τη δυνατότητα να καλύπτει κάθε κορυφαία αθλητική διοργάνωση χωρίς κενά κι αυτό το πιστώνονται οι ρεπόρτερ του αθλητικού τμήματος που και έμπειροι είναι και γνώσεις επί του αντικειμένου διαθέτουν. Κάποιοι εξ αυτών, όπως ο Γιάννης Θειακός που επελέγη να ταξιδέψει στην Αυστρία αρχικά και στην Πολωνία τις επόμενες μέρες έχουν κολλήσει πολλά…ένσημα στα γήπεδα όλου του κόσμου τις ανθηρές οικονομικά εποχές, τότε που το κανάλι έστελνε να καλύψει τους αγώνες του Champions League. Όσο για τον ΑΝΤ1 που ποδοσφαιρικά θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους-τηλεθεατές με το Europa League έχει κάθε λόγο να επενδύει στο κομμάτι του αθλητικού ρεπορτάζ – με κεντρικό πρόσωπο τον Μιχάλη Τσώχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα