Αθλητικές ανασκοπήσεις 2013 στα κανάλια Novasports

Τρίτη 24/12, 22:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Τρίτη 31/12, 22:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Οι κορυφαίες στιγμές του 2013 στον ελληνικό και παγκόσμιο αθλητισμό αναβιώνουν στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές

των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22:00 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD και σε παρουσίαση του Γιάννη Καραλή, τις αθλητικές ανασκοπήσεις των γεγονότων που διαδραματίστηκαν την χρονιά που φεύγει.

Η αρχή γίνεται σήμερα στις 22:00, όπου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα θυμηθούν την πρόκριση της Eθνικής ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, την πορεία του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League και του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League, την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ από τον Ολυμπιακό, το νταμπλ του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ καθώς και όλη τη δράση στο πρωτάθλημα της Volley League.

Μέσα από τις οθόνες των Novasports θα «παρελάσουν» και πάλι μεγάλα ονόματα, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Κώστας Μήτρογλου, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Φερνάντο Σάντος αλλά και τα «χρυσά» παιδιά του ελληνικού αθλητισμού Σπύρος Γιαννιώτης, Κατερίνα Νικολαίδου, Λευτέρης Κοσμίδης, Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης. Επίσης, μιλούν στον Γιώργο Συρίγο, ο προπονητής του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Γιώργος Μπαρτζώκας και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, Γιώργος Πεδουλάκης, οι οποίοι αναφέρονται στις επιτυχίες των ομάδων τους σε Ευρώπη και Ελλάδα αντίστοιχα.

Μία εβδομάδα μετά, στις 31 Δεκεμβρίου στις 22:00 οι πρωταγωνιστές της χρονιάς μας παρουσιάζουν με τη δική τους ματιά όλα όσα διαδραματίστηκαν σε διεθνές επίπεδο. Μία ανασκόπηση που θα ταξιδέψει τους συνδρομητές στα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Συνοδοιπόρος του Γιάννη Καραλή σε αυτή την ανασκόπηση θα είναι ο Γιαννίκος Δούσκας, ο οποίος θα παρουσιάσει τα καλύτερα γκολ της σεζόν άλλα και στιγμιότυπα που συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός με μία διαφορετική και πιο κωμική ματιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα