Αθλητικός «πολυεργαλείο» στη Θεσσαλία

Πριν απο μερικές ημέρες είχαμε ανακαλύψει τον αθλητικό δημοσιογράφο του Alpha Κώστα  Χαλβατσιώτη ο οποίος στη Θεσσαλονίκη παρότι αθλητικός κάνει πολύ καλή δουλειά στο ελεύθερο ρεπορτάζ, δείχνοντας το ταλέντο του κρατώντας επάξια τη θέση εργασίας που του παρέχει το κανάλι. Κάνοντας ρεπορτάζ -το οποίο πράττει πάντα το enimerosi24-ανακαλύψαμε και νέο αθλητικό που κάνει τα «τα πάντα όλα» που λέει και ο περίφημος Αλέ. Πρόκειται για το

Βασίλη Μητρούσια της ΕΡΤ που εδρεύει στη Λάρισα και ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ΕΤ3.

Πριν από μέρες τον πέτυχε το μάτι της στήλης σε μια φάρμα ζώων στο θεσσαλικό κάμπο, σε μια ζωντανή σύνδεση με την απογευματινή εκπομπή του τρίτου καναλιού, σε ένα απολαυστικό ρεπορτάζ, ενώ μια άλλη φορά ήταν πάλι σε ζωντανή σύνδεση στα περίφημα τσιπουράδικα του Βόλου. Ρεπόρτερ χαμηλών τόνων, ευγενής, άφηνε το συνομιλητή του να ολοκληρώσει τη φράση του, διεισδυτικός, ενημερωμένος ευχάριστος στο κοινό. Τα Σαββατοκύριακα μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, για την ΕΡΑΣΠΟΡ στη Λάρισα, στα Τρίκαλα, στην Καρδίτσα, στο Βόλο και πάει λέγοντας και όλη την εβδομάδα στα δελτία της ΕΤ3.

Πραγματικά ο αθλητικός έχει πάρει άριστα στο ελεύθερο ρεπορτάζ με αποτέλεσμα οι προϊστάμενοι του κανονικά πρέπει να του βγάζουν το καπέλο. Γιατί καλά τα ευχολόγια, αλλά δεν είναι εύκολο το ελεύθερο που εκτείνεται από το πολιτικό, το οικονομικό, το αστυνομικό και γενικά οι αρχισυντάκτες ζητούν ό,τι διαβάζουν στις εφημερίδες. Δεύτερος λοιπόν αθλητικός πολυεργαλείο, πραγματικό κόσμημα για τη δημοσιογραφία. Το μόνο που δεν καταφέραμε να διασταυρώσουμε είναι η σχέση εργασίας που έχει, με την ευχή να έχει σύμβαση αορίστου χρόνου γιατί πραγματικά το αξίζει βλέποντας τη δουλειά του. Τα καλά πρέπει να λέγονται και να…γράφονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα