Αβάντα Παναγιωτόπουλου στον Χατζηνικολάου

Πληθαίνουν εσχάτως οι αναφορές (ενν. θετικές) του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, στον Νίκο Χατζηνικολάου και στα Μέσα του ομίλου του! Εκτός από τις αναφορές στην «Real news»  και τον «Real FM» που ενσωματώνονται στο δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού με αφορμές δηλώσεις πολιτικών προσώπων, εχθές ο διευθυντής του καναλιού προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε στο προσωπικό του site aixmi.gr

κείμενο που αναφερόταν στα όσα είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Χατζηνικολάου με τίτλο, «Βολές Χατζηνικολάου σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ»! Αυθαίρετα το γεγονός μπορεί να ερμηνευτεί ως προσέγγιση ή ως τάση του διευθυντή ειδήσεων, να ξεχαστούν τα περασμένα, αφού ο εκδότης – δημοσιογράφος καθημερινά από τη ραδιοφωνική του εκπομπή αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση και φυσικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεδομένου λοιπόν ότι δεν ακούστηκε κάποια είδηση, αλλά ούτε και κάποια δήλωση, μοιραία διακρίνει κανείς πρόθεση να γεφυρωθούν οι όποιες διαφορές έγιναν αιτία να απομακρυνθούν! Λέτε να… φταίει που δεν είναι πια ανταγωνιστές στα δελτία ειδήσεων;

Διαβάστε όμως τι έγραψε το site του ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος:

«Βολές Χατζηνικολάου σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ»

Μεγάλο λάθος της κυβέρνησης χαρακτήρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου το γεγονός (όπως, τουλάχιστον, είπε ο υπουργός Οικονομικών) ότι πρώτα θα πάρει τα μέτρα για να επαναφέρει σε τροχιά το οικονομικό πρόγραμμα και μετά θα επαναδιαπραγματευτεί με τους δανειστές!
«Τώρα είναι η ώρα της επαναδιαπραγμάτευσης, τώρα που ετοιμάζουμε τις αποκρατικοποιήσεις πρέπει να ζητήσουμε αλλαγή των επαχθών όρων του Μνημονίου. Μετά θα είναι αργά», είπε στον Real Fm.

Επικριτικός, όμως, ήταν και με τον Σύριζα. Αποδοκίμασε τις ακραίες φωνές (πχ Δημήτρη Στρατούλη), που απείλησαν με φυλάκιση όσους υπογράψουν τις συμβάσεις αποκρατικοποιήσεων. Και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να φτιάξει δικές του, ολοκληρωμένες προτάσεις, ώστε να γίνει δημιουργικός διάλογος. «Έτσι κάνει η υπεύθυνη αντιπολίτευση», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα