Χάνει τον έλεγχο ο Τσίπρας - Η απουσία Δραγασάκη και η κόντρα του με Βαρουφάκη

Τα σημερινά πρωτοφανή γεγονότα στη Βουλή επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι φοβόντουσαν, ότι δηλαδή η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα κάνει ό,τι μπορεί σε καθημερινή βάση για να στρέφει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Σε μια στιγμή που η κυβέρνηση χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή ηρεμία και στο κοινοβούλιο… Η νέα πρόεδρος δυναμιτίζει

λόγω ταπεραμέντου, αλλά και ενδεχομένως λόγω προσωπικών διαφορών την κοινοβουλευτική διαδικασία. Από την άλλη πλευρά είναι συνεχής πλέον η αμφισβήτηση στο εσωτερικό και της κυβέρνησης και του κόμματος. Και η μόνη κίνηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν να πάει συνοδεία καμερών να δει τον Μίκη Θεοδωράκη.

Ωστόσο, αν δεν αποφασίσει να πάρει δραστικές και σκληρές αποφάσεις για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και αν δεν πάρει απόφαση να κάνει αλλαγές στο επιτελείο του στο Μαξίμου… για να προχωρήσει η κυβέρνηση στον πολύ δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά της, η κατάσταση θα είναι σύντομα μη αναστρέψιμη για τον Αλέξη Τσίπρα!

Τέλος, να σημειωθεί ότι εκτός από τις αντιδράσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την εκκωφαντική σιωπή κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης στα όσα εξελίσσονται, εντυπωσιακή είναι η αποχή του Γιάννη Δραγασάκη που τελευταία έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης! Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όχι μόνο δεν βγαίνει για να απαντήσει στους διαφωνούντες εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν βγαίνει καν να κάνει μια δήλωση στήριξης στην κυβέρνηση. Κάποιοι αναφέρουν ότι αιτία για την αποχή του αντιπροέδρου είναι οι κακές σχέσεις που έχει με τον Γιάνη Βαρουφάκη την παρουσία του οποίου ποτέ δεν είδε με καλό μάτι (παρά τη δήλωση στο Mega ότι αισθάνεται καλά με τον υπουργό Οικονομικών) ενώ και ο Βαρουφάκης δεν έχει διστάσει να κάνει ενώπιον δημοσιογράφων όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

The post Χάνει τον έλεγχο ο Τσίπρας - Η απουσία Δραγασάκη και η κόντρα του με Βαρουφάκη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα