Δυσοίωνα τα σημάδια…

Τι γελοιότητες ζούμε Jesus Christ μου! Ενώ ήταν εντελώς σίγουρο ότι δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά κανένα ντιμπέιτ (το είχαν γράψει και οι newspapers την Κυριακή) γίνεται όλο αυτό το πανηγύρι, για να καταλήξουν… στο αυτονόητο. Τηλεμαχία γιοκ! Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει η… δικαιολογία. Το «αγκάθι»!
Να υποθέσουμε ότι αν βγει η ΝΔ στα elections της 17ης Ιουνίου, φινίτο η Έλλη Στάη από την ΕΡΤ; Κάτι τέτοιο συμπεραίνουμε!

Πώς να

ανεβάσουμε τα ποσοστά του Τσίπρα…  
By the way, μιας και ο λόγος για τη ΝΔ. Τι σποτάκι Jesus Christ μου είναι αυτό που μας έχει ανεμοστροβιλίσει στις οθόνες! Δεν παίζονται οι άνθρωποι!
Σε σχολική τάξη ο δάσκαλος αναφέρει τις χώρες που ανήκουν στο ευρώ, το country μας δεν συγκαταλέγεται… και μία πιτσιρίκα ρωτάει όλο παράπονο. «Και η Ελλάδα κύριε δεν είναι…; γιατί; » και του σπαράζει την καρδιά του teacher!
Does not exist η φαεινή τους ιδέα! Τούτοι δουλεύουν για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτό μας έλειπε τώρα
Στο μεταξύ, μας έχουν φτύσει για τα καλά ε; Δεν μας φτάνουν οι χρεοκοπίες, τα χαράτσια και τα δε συμμαζεύεται, έχουμε και την απειλή του earthquake! Περιμένουμε έναν ισχυρό σεισμό λένε οι ειδικοί!
Ας ελπίσουμε να εννοούν απλά την άνοδο του Τσίπρα στην εξουσία και όχι κάνα φυσικό φαινόμενο!

Μας γονάτισε
Καλέ John Πρετεντέρη; Μαζεύτε τον, είναι δυνατόν στον αέρα του megalicious channel! Ακόμα να συνέλθουμε από αυτό το «Πλάκα με κάνεις;» του Ψαριανού στον Παπαδημούλη χθες στην Ανατροπή! Μπρρρ! Δεν φτάνει που τρώμε στη μάπα τα γιλέκα του και την χαλαρή ένδυση, έχουμε και τις ταγαρο-ατάκες του! Πολιτική κουβέντα για τα μπάζα! Επιπέδου!

Ελληνικό κράτος…
Πάντως από τις καλύτερες ειδήσεις που έσκασαν τελευταία, είναι αυτή που μπουμπούνισε στο ΘΕΜΑ ο Μάκης Πολλάτος. Ότι οι υψηλόβαθμοι γάλλοι τεχνοκράτες που έχουν έρθει στο country μας για να συμμαζέψουν την κρατική μηχανή, είδαν τα χαΐρια μας και σήκωσαν τα χέρια ψηλά! Δεν γίνεται τίποτα εδώ, λένε! Για να κάνετε understood τι εικόνα έχουμε! Greek οργάνωση!

Δεν τον χωράει η χώρα!
Εδώ κι αν κολλάει το «Ελλάδα που τρως τα παιδιά σου»! Μα να συζητούν διεξοδικά και να γυροφέρνουν την ιδέα του ντιμπέιτ στο πρότυπο το γαλλικό, να επιλέγεται ο Νίκος Χατζηνικολάου… και τελικά το πλάνο να ναυαγεί; Να σε αναδεικνύει η TV η γαλλική και να σε χαντακώνει η ελληνική; Είναι να τρελαίνεσαι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα