Εμπιστεύθηκε τους νέους και κέρδισε

Δικαιώθηκε η επιλογή του γενικού διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ, Αιμίλιου Λιάτσου,  να αξιοποιήσει δύο νέους δημοσιογράφους από το έμψυχο δυναμικό της ΕΡΤ αναθέτοντάς τους την παρουσίαση της νέας εκπομπής του Σαββατοκύριακου, «ΝΕΤ ΠΑΝΤΟΥ». Οι τηλεθεατές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο της ΝΕΤ που παρουσιάζουν η Εμμανουέλλα Αργείτη και ο Κώστας Τσουρός με ψυχραιμία και σεβασμό προς τον πολίτη, επιβεβαιώνοντας

ότι οι ευκαιρίες στους νέους όχι μόνο δεν πάνε χαμένες, αλλά είναι και επιβεβλημένες! Η εμπιστοσύνη που έδειξε ο νέος γενικός διευθυντής ενημέρωσης στους δύο νέους δημοσιογράφους, βρήκε αμέσως ανταπόκριση, δικαιώθηκε και πιστώνεται στα θετικά της θητείας του, αφού πρόκειται για μια κίνηση που πρέπει να επαναληφθεί και σε άλλα project, αλλά και να βρει μιμητές!

Σημειώνεται ότι η νέα εκπομπή «ΝΕΤ ΠΑΝΤΟΥ» επιχειρεί να προβάλλει, εκτός από την τρέχουσα επικαιρότητα με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, την άλλη Ελλάδα, που κινητοποιείται, δημιουργεί και προτείνει εναλλακτικές λύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα