Εμπρησμός στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη στους Αγ. Θεοδώρους

Αγνωστοι έβαλαν φωτιά στην οικία που διατηρεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στους Αγίους Θεοδώρους. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν στις 02.34 και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της που έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στο σπίτι υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού, που αποτελείτο από μπαταρίες, ένα μπουκάλι, που περιείχε εύφλεκτο υγρό και έναν χρονοδιακόπτη.

Τα ευρήματα

έχουν παραλειφθεί από τους πυροτεχνουργούς της ΕΛΑΣ για να εξεταστούν στα εργαστήρια, ενώ την υπόθεση αναλαμβάνει η Αντιτρομοκρατική.

Την πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποίησαν στις 2:30 τα ξημερώματα αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού καθώς ηχούσε συνεχώς ο συναγερμός.

Η πυρκαγιά δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις και χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής, περιορίστηκε στην κουζίνα και το σαλόνι της κατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μπαλκόνι βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού. Με το πρώτο φως της ημέρας θα πραγματοποιηθούν έρευνες για να διαπιστωθεί τι είδους μηχανισμός ήταν.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς. Το εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού βρίσκεται περίπου 200μ από τα διόδια των Αγίων Θεοδώρων.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα