«Ευτυχώς ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει…!»

email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Η είδηση της ημέρας -και συνάμα η ντροπή της σημερινής Ελλάδας και η κατάπτωση της δημοκρατίας- βγήκε από κάποιον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ-1!

Την ίδια στιγμή η ζοφερή πραγματικότητα κάνει τους ανθρώπους που πηγαίνουν στα φοροτεχνικά γραφεία (σύμφωνα με είδηση που διάβασα στο Enimerosi24.gr) αντί να φεύγουν με

το αντίγραφο του εκκαθαριστικού τους και φυσικά το κρύο ντους του φόρου που θα πληρώσουν να βγαίνουν οπαδοί και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ!

No bad, που θά ‘λεγαν κι οι Άγγλοι, για κανένα απ’ τα δύο γεγονότα! Γιατί και τα δύο -το καθένα με άλλη αφετηρία- μπορεί να βοηθήσουν πολλούς πολίτες να καταλάβουν τί είναι η Χρυσή Αυγή και τα… μπουμπούκια της και σε ποιό «Θεό» πιστεύουν αλλά και πού οδηγούν όλα τα μνημονιακά μέτρα που θα μάς… βοηθήσουν να βγούμε από την κρίση, όπως ευαγγελίζονται ΝΔ & ΠΑΣΟΚ (συν κάποιες τσόντες τους…)!

Είναι μια πολύ καλή στιγμή να καταλάβουν πρώτα οι απερίσκεπτοι «χούλιγκαν της πολιτικής» τί φέρνει η ψήφος στα…παλικάρια του Μιχαλολιάκου (κατ’ ευθείαν στην παρακμή και στον μεσαίωνα της κοινωνίας, του πολιτισμού, της δημοκρατίας κ.α.)… Κατόπιν να καταλάβουν οι φοβισμένοι και μπολιασμένοι δεκαετίες με τον ιό της αμφίβολης διατήρησης των «αστικών κεκτημένων» πολίτες, ότι πολιτικές τύπου ΝΔ & ΠΑΣΟΚ κ.α.ως προέκταση του «νεοφιλελεύθερου οικονομικού νεοναζισμού» (δηλ. αυτού που καταρρακώνει χώρες και ανθρώπους) που εφαρμόζει η φράου Μέρκελ δεν πρέπει και δεν μπορούν σήμερα να γίνονται αποδεκτές!

Γι’ αυτό με λίγη σκέψη και θάρρος στις 17 Ιουνίου μπορούν οι ψηφοφόροι να κουρέψουν ΣΥΡΙΖΑ τις προσδοκίες όλων αυτών! Για να μπούμε σε μια άλλη εποχή, να σηκώσουμε λίγο κεφάλι, να απαλλαγούμε από yesmen και προσκυνημένους προστάτες μας (;), να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την πτώση στο βάραθρο της ολοκληρωτικής καταστροφής!
Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Αθήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα