«Εγώ αν πει η Εύα να τρουπώσουμε κάπου, πάω μαζί της!»

Κοιμάσαι το βράδυ με τη φάτσα του, ξυπνάς τσουπ πάλι μπροστά σου! Μάκης Βορίδης! Και εντάξει χθες night πρεμιέρα είχε ο Πρετεντέρης δεν γινόταν να λείπει, today τι το’ θελε πουρνό πουρνό στον Παπαδάκη! Ρε τι είναι τούτοι! Να βαριέσαι να τους κάνεις watch!

Ενώ εμείς, ένα presenter και ένα today σας μπουμπουνάμε!
Ορίστε! Και τα βάζετε με μας μόνο και μας βομβαρδίζετε! Για τα αγγλικά μας! Ολόκληρος Μπάμπης Παπαδημητρίου στον

Σκάι και τι ανεμοστροβίλισε; «Είναι most convenient»! Το μπουμπούνισε στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου today, όταν τον ρώτησε για τη δήλωση Λαγκάρντ ότι ο χρόνος πιέζει! Α τσα βρε journalist με τα τσαχπίνικα σου!

Έλα μεγάλε ρίχτο!
Του οποίου Μπάμπη ήταν η καλύτερη του today! Το απολαμβάνει ο άτιμος όταν πηγαίνει στην παρέα της όμορφης Εύας! «Να τρουπώσουμε στις διαφημίσεις» έδωσε πάσα για break η presenter χρησιμοποιώντας το ρήμα που έκαναν πλάκα πριν… και ο Μπάμπης πήρε αφορμή και πέταξε την ατάκα!

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
«Εγώ αν πει η Εύα να τρουπώσουμε κάπου, πάω μαζί της πάντως!» μας ενημέρωσε με ενθουσιασμό! Αφήστε δε που στο τέλος όταν τον έκοβε η Αντωνοπούλου για να ολοκληρώνει και να τον τζάσει, απογοητεύτηκε! «Α, τώρα θα φύγουμε δηλαδή ε!» αναφώνησε. Αστροπελέκι μας!

Τυφλωμένοι από τη γοητεία της   
Πλάκα πλάκα η beautiful Εύα, τους έχει όλους του χεριού της! Μαγεμένους! Θυμάστε που γράφαμε και προ μηνών για τον Δημήτρη Οικονόμου που είχε επίσης επισκεφτεί το «Life Σκάι»! Δήλωνε και του λόγου του ότι άνετα μετακομίζει πλάι της και αφήνει την πρωινή ζώνη!

Merry Christmas
Και τι κάνει η όμορφη Εύα στο άκουσμα των απανωτών κομπλιμέντων; Χαμογελά και λάμπει ολάκερη! Ωσάν το λαμπιόνι!

Τσιμεντόλιθος
Την προσοχή σας τώρα, σκάει κοτρώνα! Καλά στα σοβαρά ο Άλεξ Κάβδας και κανείς άλλος από το πλατό της Μενεγάκη, δεν ήξεραν να πουν το «διεξήχθη»;
Ήθελε να πει για ένα event ο πιτσιρικάς, δεν το κάτεχε και άρχιζε να αναρωτιέται πώς πάει. «Διεξάχθηκε;» ρώταγε! Μέχρι που οι υπόλοιποι τον συμβούλεψαν… να χρησιμοποιήσει το «έγινε»! Απλά και σταράτα, why να κουραζόμαστε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα