Είχαμε χούντα δυόμιση χρόνια

Απάντηση σε Μηχιώτη

Προς κύριο Σεραφείμ Χ. Μηχιώτη (εκδότη-δημοσιογράφου, όπως υπογράφει) 

Σας παρακολουθώ εδώ  και καιρό να στέλνετε εμπαθέστατα «σεντόνια» για την Αριστερά στο enimerosi24.gr. Είμαι από αυτούς που λέω «τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη». Δεν σας απάντησα ποτέ, γιατί δεν με ενδιέφερε το παραλήρημά σας, αλλά νομίζω ότι με την τελευταία σας τοποθέτηση υπερβαίνετε τα εσκαμμένα ιδιαίτερα όταν αναφέρεστε στην αγωνίστρια του πολυτεχνείου, Νάντα Βαλαβάνη και διαστρεβλώνετε τα λόγια της.

1)     

Ναι είχαμε χούντα κοινοβουλευτική κύριε Μηχιώτη. Γιατί κανείς από εμάς τους Ελληνες ψηφοφόρους δεν δώσαμε εντολή το 2009 για να μπει η χώρα μας στο ΔΝΤ.

2)      Ναι είχαμε χούντα κοινοβουλευτική κύριε Μηχιώτη γιατί κανένας από εμάς τους Ελληνες ψηφοφόρους δεν είχε δώσει εντολή το 2009 για συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ υπό τον τραπεζίτη κ. Λουκά Παπαδήμο.

3)      Ναι είχαμε  χούντα κοινοβουλευτική κύριε Μηχιώτη. Γιατί κανείς από εμάς τους Ελληνες ψηφοφόρους δεν δώσαμε εντολή το 2009 να μας διαλύσουν τους μισθούς, τις συντάξεις τις δουλειές μας, το κοινωνικό κράτος. 

Χούντα ήταν και έτσι θα μείνει στην ιστορία. Απλά δεν μπορούσε να απαγορεύσει τις εκλογές. Το αποτέλεσμά τους ελπίζω να σας έλυσε πολλές απορίες. 

Υ.Γ. «Δηλώσεις μετανοίας» δεν ζητά η Αριστερά. Ο Ελληνικός Λαός ζήτησε με το αποτέλεσμα της Κυριακής. Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος δεν είχαν κανένα δικαίωμα να δεσμεύουν τη χώρα με τις υπογραφές τους προ των εκλογών. Τώρα θα πρέπει αμέσως να τις πάρουν πίσω γιατί γνώρισαν τη συντριβή και εκπροσωπούν μόνο το 32% του Ελληνικού Λαού. Θα πρόκειται για χειροπιαστή συγγνώμη για αυτά που μας έκαναν τα δυόμιση χρόνια διακυβέρνησής τους. 

Γιώργος Ματθαίου απλός δημοσιογράφος και άνεργος γιατί αρνήθηκα να υπογράψω την περικοπή του μισθού μου

Keywords
Τυχαία Θέματα