Επίσημη «πρώτη» για το Μουντιάλ 2014 στη ΝΕΡΙΤ

Την Τελετή Έναρξης του Μουντιάλ 2014 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι μέσα από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤ sports και τη ΝΕΡΙΤ HD σήμερα στις 21.00, σε απευθείας σύνδεση με το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Την τελετή θα περιγράψουν ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Μανώλης Μαυρομμάτης.

H εναρκτήρια βραδιά του Μουντιάλ θα συνεχιστεί στις

22.00 με την εκπομπή «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ». Καλεσμένοι του Ιωσήφ Νικολάου θα είναι ο Σίλβα Κλέϊτον, ο Γιάσμινκο Βέλιτς και ο Μανώλης Μαυρομμάτης. Η εκπομπή θα παρουσιάσει αφιερώματα στη Βραζιλία και την Κροατία, λίγο πριν από τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης, καθώς και πλούσια εικόνα από τη μαγευτική Βραζιλία.

Στις 23.00 θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤ sports και τη ΝΕΡΙΤ HD ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην οικοδέσποινα Βραζιλία και την Κροατία. Τον αγώνα θα περιγράψουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιάννης Σαντοριναίος, ενώ θα σχολιάσει ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος. Αμέσως μετά τον αγώνα ακολουθεί η εκπομπή «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ» με ανάλυση των φάσεων και πλούσιο ρεπορτάζ από την προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας, από τους απεσταλμένους της ΝΕΡΙΤ Δημήτρη Μαλισιώβα και Χρήστο Κοντό.

Keywords
Τυχαία Θέματα