Επίθεση Γ.Μαμουζέλου στον Μιχ. Ανδρουλιδάκη

Επιστολή Γ.Μαμουζέλου στο enimerosi24 
Θέλω να εκφράσω την ηθική συμπαράστασή μου (δυστυχώς δεν έχω τρόπο ή δυνατότητα για κάτι καλύτερο ή περισσότερο) στους συναδέλφους στην ΕΞΕΔΡΑ (όπως φυσικά και σε όλους τους άλλους των ήδη ανενεργών και σιωπηλών ΜΜΕ) για την «τύχη» που τους επιφύλαξε ο εκδότης της (Δεν γράφω ιδιοκτήτης γιατί αμφιβάλλω για πολλά…).

Δυστυχώς ήταν ένας εξ αρχής προδιαγεγραμμένος θάνατος μιάς καλής εφημερίδας, τον οποίο δεν ήθελε να χρεωθεί ο όμιλος που τη δημιούργησε με πολλές προσδοκίες…

Κάποιοι

στο άκουσμα της επαναδραστηριοποίησης του Μιχ. Ανδρουλιδάκη είτε από γνώση είτε από διαίσθηση έσπευσαν να φύγουν! Επιβεβαιώνοντας το… εσύ έφυγες νωρίς.

Άλλοι δέσμιοι της κρίσης και της λαίλαπας που σαρώνει τα πάντα και στο χώρο των ΜΜΕ και της δημοσιογραφίας θέλησαν να… πιστέψουν. Και φυσικά γρήγορα μετάνιωσαν πικρά, μένοντας απλήρωτοι και προδομένοι!

Ήταν αυτοί που επιβεβαίωσαν τη φράση «καλά δεν ήξερες…, δεν ρώταγες;»

Γιατί δυστυχώς πριν από πολλά χρόνια, ίσως «χτυπημένος» από κάτι απροσδιόριστο ο άλλοτε δημοσιογράφος και ανερχόμενος επιχειρηματίας έχασε κάθε επαφή με τη λογική, την πραγματικότητα και -το χειρότερο- με την αλήθεια και τη νομιμότητα!
Έγινε μέρος και εκφραστής του συστήματος που εκτρέφει αδιαφάνεια, διαπλοκή, λαμογιά, θαλασσοδάνεια, off shore, φύκια για μεταξωτές κορδέλλες και ό,τι άλλο βάζει ο νους!

Σύμβαση, μισθούς, ασφαλιστική κάλυψη κ.α. περίμεναν οι εργαζόμενοι… Ωιμέ, φίλοι μου!
Λυπάμαι για το κατάντημά του Μ.Α. Γιατί κάποτε πρόσφερε σε πολλούς πολλά… Φρόντισε όμως να καταστρέψει τα πάντα γύρω του, χάνοντας το μέτρο και αποφασίζοντας -με πράξεις και λόγια -να επιδιώκει να διαψεύδει ακόμη και το πως όταν ανατέλλει ο ήλιος ξημερώνει η ημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα