Εξομολογήσεις και διαβάσματα

Το ωραίο πάντως με τον Γιώργο Παπαδάκη, δεν σας το είπαμε! Την εξομολόγηση του, τις ατάκες του από καρδιάς… μετά το Βατερλώ των μονοψήφιων! Βασική λεπτομέρεια! Χθες λοιπόν Πρωταπριλιά (σαν ψέμα!) στο κλείσιμο της πρωινής του εκπομπής και μετά τη συνέντευξη του με την Χαρούλα Αλεξίου, όπου του ψιλοαυτοπροσκλήθηκε αυτή για το «Sold out», ο presenter όταν την έκλεισε τη σύνδεση, ένιωσε την ανάγκη να απευθυνθεί στο κοινό του… Does not exist τι μπουμπούνισε!

Η ζωή μετά τα 9αρια
Ότι ανήκει μόνο στην ενημέρωση τελικά, αυτός είναι ο χώρος του, εδώ, λέει, νιώθει καλά και θα μείνει και οτιδήποτε άλλο είναι περαστικό και γρήγορο! Ενώ, το καλύτερο το πέταξε στη συνέχεια: Όταν θέλησε να δώσει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, λέγοντας ότι κάποιος άλλος το «Sold out» θα το πήγαινε καλύτερα και ίσως, λέει, πρέπει και να γίνει! «Μπροστά είναι η ζωή και οι αποφάσεις όλων» κατέληξε! Βρε τι κάνουν τα 9αρια! Ντουβρουτζάς κανονικότατος!

Ενημέρωση VS ψυχαγωγία
Τον έρμο τι τον βρήκε! Μπορείτε να κάνετε understood ε; Για να δίνει αυτός ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, φανταστείτε! Ζαλούρα από την κατρακύλα! Τι να πει και ο Λιάγκας που το παίζει σε δύο ταμπλό!

Μαγικές TV – στιγμές
Την απολαύσαμε κάργα χθες την «Ανατροπή». Πολύ γέλιο! Ειδικά εκεί με την Ραχήλ Μακρή και τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, που την κάλεσε να περπατήσουν μαζί μέχρι την Ομόνοια, όταν αυτή ειρωνεύτηκε τα υψηλά ποσοστά του Σαμαρά στη δημοσκόπηση, λέγοντας ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει έξω στον κόσμο χωρίς τη συνοδεία…

Κορυφαίος τελεία και παύλα
Αλλά και στη συνέχεια όταν πλακωνότανε το woman μαζί με τον Μαργαρίτη της ΔΗΜΑΡ, όπου τους χάζευε στην αρχή ο Πρετεντέρης, κάποια στιγμή προφανώς βαρέθηκε και μπουμπούνισε ατάκα! «Μα τώρα θα τσακωθούμε για το μνημόνιο τρία χρόνια μετά!»… Πώς γράφει κάθε φορά αυτός ο presenter βρε guys μου! Με μία φράση κλέβει την παράσταση ο μπαγάσας!

Δίνει μάθημα
Στο μεταξύ, στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο οποίος όμως ήταν αμίλητος! Αν δεν μας τον έδειχνε καμιά φορά ο σκηνοθέτης σε κάνα πλάνο, ξεχνάγαμε ότι ήταν στο στούντιο! Να δείτε μα την βουή που έπαθε αυτός με την αποκάλυψη του ότι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο, θα καθόταν και θα αποστήθιζε χθες και το κυπριακό που διέρρευσε! Καινούργια ύλη!

Καλά χαλάρωσε
Άσχετο αλλά δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε. Τη σύγχυση της Σκορδά που προσπαθεί καθημερινά να πείσει για το πόσο ποιότητα και ανωτερότητα έχει ως άνθρωπος. Today τα είχε πάρει στο κρανίο και καλά, επειδή οι υπόλοιποι γελούσαν και έβαζαν και ξαναέβαζαν το βίντεο με την τούμπα της Πέμης Ζούνη από τη πασαρέλα. Ε, η wife που τελευταία κάνει εντατικά στο να φτιάξει τη στιγματισμένη από τη μεσημεριανή της εκπομπή εικόνα, ασκούσε βέτο και αφηνίαζε να μην το προβάλλουν! Φυσικά την γράφανε…

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerosi24