Φεύγουν και οι τελευταίοι αδειούχοι του Δεκαπενταύγουστου

Επί ποδός βρίσκονται το Λιμενικό και η Τροχαία προκειμένου οι τελευταίοι αδειούχοι του Δεκαπενταύγουστου να εγκαταλείψουν χωρίς προβλήματα τα μεγάλα αστικά κέντρα. Σύμμαχος των εκδρομέων είναι ο καιρός, με τον υδράργυρο να βρίσκεται κοντά στους 37 βαθμούς Κελσίου.

Τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας είναι σε ισχύ και τα τελευταία 24ωρα η κίνηση των οχημάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Αυξημένη σε σχέση με

την περυσινή περίοδο είναι η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας, αλλά αντιθέτως μειωμένη είναι η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια Αφιδνών.

Αυξημένη είναι και η κίνηση στα λιμάνια.

Για σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, θα αναχωρήσουν από τον Πειραιά 17 πλοία, 15 για τον Αργοσαρωνικό, 12 από τη Ραφήνα και 3 από το Λαύριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά για τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις των πλοίων όλο το 24ωρο, από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας, στον αριθμό 14944 του ΟΤΕ και στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Ο καιρός

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο θα είναι καλός, με την θερμοκρασία να παραμένει κοντά στους 37 βαθμούς.

Μόνο στα βορειοδυτικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι οπότε ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα