Φραστικό επεισόδιο Βαλμπουενά και συνεργατών του «Mykonos live TV»

Έξαλλος ο διεθνής μέσος στο Tropicana που τον κινηματογραφούσαν χωρίς την άδειά του

Ένα περίεργο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον διεθνή γάλλο ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά συνέβη την περασμένη εβδομάδα στη Μύκονο που δημιούργησε προβληματισμό στη μικρή κοινωνία του νησιού και συγκεκριμένα για το πώς τα τοπικά media μπορεί – ενδεχομένως άθελά τους, να κάνουν ζημιά στον τουρισμό… Ενώ ταυτόχρονα ανέδειξε και κάποιες άλλες πτυχές, όπως είναι οι μυστικές συμφωνίες ορισμένων επαγγελματιών με τα MME.

Ο διεθνής μέσος της Μαρσέιγ την περασμένη Πέμπτη εθεάθη με την πολυπληθή παρέα του την οποία ως επί το πλείστον αποτελούσαν δροσερές αιθέριες υπάρξεις στο γνωστό beach bar «Tropicana». Εκεί όμως έχει κατασκηνώσει (σε συνεννόηση με την επιχείρηση) το επίσης γνωστό «Mykonos live TV» και άρχισε να κινηματογραφεί τον ποδοσφαιριστή που χαλάρωνε με την παρέα του, χωρίς όμως να του ζητήσει την άδεια. Όπως ήταν φυσικό ο ποδοσφαιριστής, ενοχλήθηκε και ακολούθησε ένα φραστικό επεισόδιο – περιορισμένης έκτασης, με αποτέλεσμα ο Ματιέ Βαλμπουενά να φύγει άκρως δυσαρεστημένος!

Αν και το επεισόδιο τελείωσε εκεί, το περιστατικό μετά την κοινοποίηση από τον διεθνή που κλείστηκε για το υπόλοιπο στο ξενοδοχείο του, στάθηκε αφορμή, μια σειρά γνωστών ονομάτων που βρίσκονται ή φθάνουν στο νησί να ακυρώσουν τις εξόδους τους σε διάφορα μαγαζιά… προκαλώντας όπως είναι φυσικό πανικό, αλλά και την αντίδραση των υπολοίπων επαγγελματιών που θεωρούν ότι βλάπτονται από τέτοια φαινόμενα.

Σημειωτέον και αυτό έχει την αξία του, ότι η επιχείρηση «Tropicana» έχει απαγορεύσει – λένε, την παρουσία φωτογράφων στο χώρο, για χάρη του «Mykonos live TV»! Ανεξάρτητα όμως από τις συμφωνίες που έχει δικαίωμα να κλείνει κάθε επιχειρηματίας με τον οποιονδήποτε κρίνει ότι τον ωφελεί, θα πρέπει και το εν λόγω κανάλι να είναι περισσότερο προσεκτικό με τους «επώνυμους» επισκέπτες του νησιού, διότι όσο καλό κάνει στην προβολή του, άλλο τόσο ζημιά μπορεί να προκαλέσει… Αφού πολλών ξένων η διάθεση για προβολή είναι αντιστρόφως ανάλογη με αυτή των εγχώριων «ψώνιων» που αρέσκονται να βλέπουν τις φάτσες και τους κ@λους τους στο youTube!

The post Φραστικό επεισόδιο Βαλμπουενά και συνεργατών του «Mykonos live TV» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα