Φρένο στη σεναριολογία για το δελτίο ειδήσεων του MEGA

Πριν λίγους μήνες – για πολλούς ορθώς και για κάποιους άλλους περιττό – ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος έγραφε στο προσωπικό του σαιτ aixmi.gr με αφορμή ορισμένες φήμες για την Όλγα Τρέμη, « Βομβαρδίζεται το διαδικτυακό κοινό, τις τελευταίες μέρες, από την πληροφορία ότι αντικαθίσταται η Όλγα Τρέμη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega και τη θέση της πιθανότατα παίρνει η Σία Κοσιώνη…. Ορισμένοι περισσότερο ευφάνταστοι, βιάζονται, μάλιστα,

να αναγγείλουν ότι έχει ήδη υπάρξει συμφωνία μαζί της και πως δεν απομένει παρά μόνο η τυπική ανακοίνωση. Ποια είναι η αλήθεια; Η Όλγα Τρέμη παραμένει στη θέση της και καμία συζήτηση δεν έχει γίνει με την κεντρική παρουσιάστρια του Σκάι. Ούτε καν νύξη για το ενδεχόμενο μετακίνησής της στο Μega».

Σήμερα που η Όλγα Τρέμη φέρεται να έχει ζητήσει να μην συνεχίσει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του μεγάλου καναλιού από την επόμενη σεζόν, θα ήταν χρήσιμο ο διευθυντής ειδήσεων να έπαιρνε θέση προκειμένου να προστατεύσει την παρουσιάστρια, το κύρος του δελτίου ειδήσεων που προΐσταται, αλλά και του ίδιου του καναλιού… αφού η σεναριολογία δεν έχει τελειωμό. Ανεξάρτητα από τις επιλογές που θα εισηγηθεί στους μετόχους του καναλιού σχετικά με το δελτίο ειδήσεων και που είναι προφανές ότι δεν θα τις ανακοινώσει δημόσια, η παρέμβασή του θα ήταν χρήσιμη αυτή την ώρα. Επιβάλλεται να μπει φρένο το συντομότερο δυνατό στις φήμες και τα σενάρια που σέρνονται. Ο μόνος αρμόδιος να το κάνει είναι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος που έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του.

The post Φρένο στη σεναριολογία για το δελτίο ειδήσεων του MEGA appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα