Για τη νέα αθλητική εφημερίδα ΜΑΤCH REPORTS

Από τη Δευτέρα στα περίπτερα κρέμεται μια νέα αθλητική εφημερίδα που ακούει στο όνομα MATCH REPORTS. Πρόκειται για ένα μοναδικό, για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα, με 80 σελίδες, μόνο με ποδόσφαιρο! Με αναλυτική παρουσίαση των αγώνων, όλων των κατηγοριών, τις δηλώσεις, τα παραλειπόμενα και τα στατιστικά τους. Αφιερώνει 20 σελίδες για τη μεγάλη κατηγορία τη Super League, 10 σελίδες για τη B’ Εθνική και 7 τους Ομίλους Βορρά και Νότου της Γ’ Εθνικής,

αλλά και 11 σελίδες για το περιφερειακό πρωτάθλημα ή Δ’ Εθνική όπως την ξέρουμε χρόνια. Ταυτόχρονα υπάρχουν 5 σελίδες για τα πρωταθλήματα Νέων και 20 για τα τοπικά των Νομών, με πλήρη κάλυψη σε αυτά της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης!

Εκδότες είναι ο Λεωνίδας Μποσινάκης και ο Βαγγέλης Μπαλίκος, που πριν δέκα χρόνια έκαναν κάτι πρωτοποριακό στον στοιχηματικό Τύπο, εκδίδοντας το γνωστό Match Money. Την ευθύνη της έκδοσης έχουν οι Βαγγέλης Μελέκογλου, Κώστας Πάλλης, Φίλιππος Κοτσαύτης, Νίκος Αγγελής, Αργύρης Παγαρτάνης και Νίκος Ρεσπέρης.

Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής θα υπογράφεται από τον Αλέξη Σπυρόπουλο, με το ρόστερ της εφημερίδας να απαρτίζεται από δημοσιογράφους που ο καθένας είναι ειδικός και καταξιωμένος στον τομέα του.

Ένα εγχείρημα που δεν έχει σχέση με όσα ξέραμε μέχρι τώρα, μία εφημερίδα που θα αναζητήσει τη θέση της στον τομέα της αθλητικής ενημέρωσης.

Keywords
Αναζητήσεις
αγγελής νίκος
Τυχαία Θέματα