Για την ανακοίνωση του Σκάι

email αναγνώστη

Αγαπητό enimerosi24.gr

Έχω καταλήξει σε διαφορα συμπεράσματα σε σχέση με την ΕΡΤ και κάποια πράγματα που διαβάζω στο αγαπημένο site ( πολλά συγχαρητήρια και στην Γιώτα Δημητρακοπούλου για το τρόπο με τον οποίο τα λέει και τα γράφει….

Θα ήθελα αν δημοσιευθεί το κείμενο μου να κρατηθεί η ανωνυμία μου παρακαλώ και ευχαριστώ….

Αρχικά ήθελα να πω για την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

που λεεί «Ο ΣΚΑΙ ζητεί συγγνώμη από τους ακροατές και τηλεθεατές του και θα επανέλθει όταν αποκατασταθεί η ελευθερία στην έκφραση άποψης.» … Νομίζω πως έτσι πως έστρωσες έτσι πρέπει να κοιμηθείς αγαπητε ΣΚΑΙ. Διότι τόσες μέρες δεν έχει δείξει τίποτα από την ΕΡΤ ,δεν έχει διακόψει το πρόγραμμα του ούτε για να δείξει πλάνα απο τον κόσμο που είναι εκεί ουτε έχει κάνει απεργιακά δελτία όπως τους υπόλοιπους.. ΤΙΠΟΤΑ παρα μόνο σιγή….Διέκοψε δύο φορες το πρόγραμμα του για να δείξει τις δηλώσεις Σαμαρά και τιποτα άλλο, ας διέκοπτε να μας δείξει και την συνέντευξη τύπου των ανθρώπων της ΕΒU αν είναι να μιλάει για ελευθερία έκφρασης και άποψης….

Τώρα σε σχέση με τις εκλογές που λένε πως θα φέρει το θεμα της ΕΡΤ εχω καταλάβει πως ο Σαμαράς ή ξέρει πως θα τις κερδίσει (λένε πως στο Μαξίμου εχουν δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν πρώτο με 34%) θα αλλάξει και τους συσχετισμούς στην βουλή αφου η Χρυση Αυγή βγαίνει τρίτο κόμμα, δεν θα συνεργαστεί μαζί τους σε μια κοινή κυβέρνηση θα μπορούν όμως να ψηφίζουν κάποια νομοσχέδια μαζί, με τα περισσότερα κουκιά της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό της ΕΡΤ αφού και οι δυο συμφωνούν στο κλείσιμο.

Ή ο Σαμαράς βλεπει όλα αυτά που έρχονται, αυτές ήταν μόνο οι 2700 πρώτες απολύσεις στο δημόσιο ερχονται κι άλλες πολλές, και θέλει να φύγει τώρα και όποιος θέλει ας αναλάβει…

Αν και εγώ πιστεύω οτι στο τέλος θα φέρουν απο την πίσω πόρτα το σχέδιο Μόσιαλου. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει, ο κόσμος θα πιστεύει οτι έχει νικήσει και για άλλη μια φορά θα συμβιβαστεί με την Παναγιώταινα απο το ολότελα, θα έχουμε πάλι το λιγότερο κακό. Η κίνηση να κλείσει η ΕΡΤ ήταν μόνο μια κίνηση για να σοκαρει.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω τη μεγάλη ευθύνη που έχουν απο δώ και πέρα οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. Τόσος κόσμος δίπλα τους τώρα στα δύσκολα όλες αυτές τις μέρες δεν θα τους συγχωρήσουν απο δω και πέρα, δεν θα τους επιτρέψουν, να μήν είναι δίπλα τους στη συνέχεια όταν τα δύσκολα θα χτυπήσουν και την δική τους πόρτα

Ευχαριστώ που με διάβασες….

Keywords
Τυχαία Θέματα