Για την ΕΡΑ και τα υψηλά κόστη

Email αναγνώστη στο enimerosi24

Ο συμπαθής κύριος Δημήτρης Κανελλόπουλος ορθώς διυλίζει τον κώνωπα αλλά ο φανατισμός και η εμμονική προσκόλληση του στα προσωπικά του είδωλα δεν του επιτρέπει να μην καταπιεί την κάμηλο. Και αυτή είναι το εξωφρενικό κόστος παραγωγής των εκπομπών, το οποίο ατέχνως παραβλέπει. Όπως παραβλέπει και το ότι η επιστολή μου απευθυνόταν στον Διεθυντή της ΕΡΑ που υπέγραψε αυτές τις συμβάσεις και όχι στους παραγωγούς.

Οι αριθμοί πρωτοκόλλου είναι διαθέσιμοι στην προηγούμενη επικοινωνία

μας. Ας κάνει τον κόπο να τους ελέγξει. Δεν θα πάθει κάτι. Ίσα ίσα αν το μηνιαίο κόστος για τις εκπομπές Πετρίδη-Ζούγρη δεν βγαίνει περί των 7,200 και της εκπομπής του Κοροπούλη 3,000 θα έχει ένα ακλόνητο επιχείρημα στη φαρέτρα του και δεν θα χρειαστεί να καταφύγει ξανά σε ύβρεις για τους κοινούς επιστολογράφους και εκστατικές ωδές για άτομα που εκείνος θεωρεί «ιερές αγελάδες».

Λες και η ΕΡΤ έγινε ξαφνικά συνταξιοδοτικός οργανισμός ώστε να πληρώνει την καριέρα κάποιου εν είδει χρωστούμενων και όχι το τι τελικά προσφέρει σήμερα και πόσοι τον ακούν. Μήπως να στέλναμε τον Γιάννη Διακογιάννη να περιγράψει το Euro? Και πόσα να του δίναμε για 4 μεταδόσεις; 50,000 ευρώ; 100,000 ευρώ; Είναι άλλωστε ο Πατριάρχης της Δημοσιογραφίας…

Για τον Κοροπούλη, αν όντως αμείβεται με 500 ευρώ ενώ η 15λεπτη εκπομπή του κοστίζει 3,000, τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά και οι ευθύνες της διοίκησης ακόμα μεγαλύτερες.

Ερωτώ λοιπόν ξανά τον κ. Παπαδημητρίου: Η ΕΡΑ δεν έχει studios όπου μπορεί να γίνεται η ηχογράφηση όλων των εκπομπών; Ποιος ο λόγος να γίνεται η ηχογράφηση εκτός Ραδιομεγάρου και να εκτινάσσεται το κόστος τόσο ψηλά; Η περίπτωση εκπομπών όπως το Escape κ.ά με σκανδαλώδη κόστη είναι ξαφνικά παράδειγμα προς μίμηση;

Τους αήθεις χαρακτηρισμούς (ατάλαντος, μέτριος κλπ) που με περισσή έπαρση εκστόμισε ο κ. Κανελλόπουλος τους του επιστρέφω με συμβουλή να τους καταπόσει με τη συνοδεία ξιδιού.

Ευχαριστώ θερμά το enimerosi24 για τη φιλοξενία.

X.N.

Keywords
Τυχαία Θέματα