Γιατί ευχαριστήθηκαν όλοι που έχασαν Λιάγκας – Σκορδά από Σεφερλή;

Περισσότερο από την απώλεια της πρωτιάς των Λιάγκα – Σκορδά με την εμφάνιση του Μάρκου Σεφερλή στο MEGA… το ζευγάρι των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, θα πρέπει να ανησυχεί για τη φήμη του και το κύμα καθολικής επιθυμίας της δημοσιογραφικής «πιάτσας», παραγόντων της επικοινωνίας και ανθρώπων που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, να χάσουν! Όποιος γνωρίζει το χώρο των media και κινείται σε αυτόν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει, αν δεν θέλει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του, την χαιρέκακη διάθεση που υπάρχει στη μιντιακή ατμόσφαιρα – η οποία εκ του αποτελέσματος φαίνεται να συμμερίζεται και μέρος της κοινής γνώμης και των τηλεθεατών – να δει το ζευγάρι των παρουσιαστών να κατακρημνίζεται στα νούμερα τηλεθέασης και να «τραυματίζεται» το γόητρό του!

Πρόκειται για διαπιστώσεις και στοιχεία – χωρίς διάθεση υπερβολής ή άλλου κινήτρου – που οφείλει το ζευγάρι των παρουσιαστών να αφουγκραστεί και εν συνεχεία να διορθώσει στην εικόνα του… Διότι η εν λόγω ατμόσφαιρα δεν είναι αποτέλεσμα ενός κλίματος που καλλιέργησαν κάποιοι ζηλόφθονοι με την επιτυχία τους. Ξεπερνάει το ταπεινό συναίσθημα, δεδομένου ότι όλο αυτό δημιουργήθηκε από τα λάθος σήματα και μηνύματα που εκπέμπουν στο κοινό οι ίδιοι οι παρουσιαστές! Και η υπέρ-έκθεσή τους στα media έχει συμβάλει καθοριστικά στη δημιουργία αυτού του κλίματος.

Κατά τα άλλα και κυρίως ως προς τον ανταγωνισμό των δύο εκπομπών, το κυνήγι της πρωτιάς και της τηλεθέασης είναι θεμιτό, αλλά είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ή να βγουν συμπεράσματα. Άλλωστε ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη ζώνη είναι μαραθώνιος.

The post Γιατί ευχαριστήθηκαν όλοι που έχασαν Λιάγκας – Σκορδά από Σεφερλή; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα