Γυναίκα φεύγω!

Πόσες φορές ακόμα βρε Jesus Christ μου, θα βγει ο Άδωνις Γεωργιάδης να πει ότι πριν εκδράμει εκείνη την ιστορική Κυριακή από το σπίτι του, είπε στη γυναίκα: «Φεύγω, πάω να ψηφίσω κατά συνείδηση, θα με διαγράψουν». Καλέ μπουμπούκε; Το’ πες στο δελτίο του Mega, το ανεμοστροβιλάς πάλι today
σε δηλώσεις σου στο ψυχαγωγικό Πρωινό Ant1, νισάφι! Να φανταζόμαστε δηλαδή ντε και καλά τη μπουμπούκα Ευγενία με το μπέιμπιντόλι στη πόρτα να της αμολάς τα νέα!

Φαντάσου και να μην το σκεφτότανε 2η φορά
«Εγώ θα το σκεφτώ δεύτερη φορά κάτι πριν το πω στον αέρα» δήλωσε μεταξύ άλλων στη κάμερα του Star, η Σίσσυ Χρηστίδου… Το είδαμε! Όταν αμόλαγε στην Μενεγάκη τις προάλλες για την εταιρεία που έχουν με τον σύζυγο και πληρώνεται από τον Ant1 μέσω αυτής! Αστροπελέκι η άτιμη!

Τα ''αστρονομικά'' της νούμερα δεν τα κοιτά να κάτσει σπίτι της
Πάγωσε το χαμόγελο της Τατιάνας today, όταν στο κλείσιμο της συνέντευξης με την κοσμικιά πανελίστρια του Πρωινού Ant1, Χριστίνα Πολίτη, της ευχήθηκε η τελευταία: «Κόψε την τηλεόραση και θα δεις!». Εννοούσε δεν θα κοιμάσαι από τις 11 το βράδυ και θα έχεις ενέργεια… Όπως και να’χει, μόνο που το άκουσε η presenter του Μίλα, σεληνιάστηκε. Ένα «Θα το σκεφτώ!» ψέλλισε χαμογελώντας και ευτυχώς έπεσαν οι τίτλοι τέλους, για να συνέλθει από το ενδεχόμενο!

Timing
Αυτό που λέμε, το σωστό άτομο, στη σωστή στιγμή! Κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε την παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη στα TV-δρώμενα, που lately, σαρώνει. Πραγματικά, της τύπισσας ξαφνικά έχει εκτοξευτεί η καριέρα! Όσο κι αν τη γουστάρουμε και δεν έχουμε το nothing αρνητικό να της εκσφενδονίσουμε, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ωστόσο, ότι είναι η ευνοημένη της κρίσης. Ω yes, υπάρχει και αυτή η κατηγορία! Που της δόθηκε η ευκαιρία, βρέθηκε εκεί που έπρεπε, όταν ακριβώς χρειαζόταν! Και ήρθε η επιτυχία! Διότι κάτι σούπερ ντούπερ και τρανό, sorry αλλά δεν εντοπίζουμε…

Δεν παίζουμε με αυτά
Βρε Mega; Είναι δυνατόν! Να τσεκάρουμε χθες στο text του channel ότι μία τα ξημερώματα θα μπουμπουνίσουνε κανονικά την επανάληψη του Κλείσε τα μάτια… και αντί για Χριστόφορο, να κάνουμε watch ακόμα μπάλα; Οκ έχετε τα δίκια σας, αλλά και εμάς μην μας αναστατώνετε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα