Γυρίζουν την πλάτη στον Καψή – βγαίνουν οι επιτυχόντες της δεύτερης προκήρυξης για την ΔΤ

Με… πολιτικό εμπάργκο της «ΔΤ» απαντούν τα κόμματα για πρώτη φορά στην ιστορία βγάζοντας… «απαγορευτικό στα στελέχη τους» για οποιαδήποτε τηλεοπτική συμμετοχή τους στην… «ΔΤ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Π.Καμμένος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλης και ο γγ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας συμμετέχουν με όλα τα στελέχη τους στο σχετικό… εμπάργκο!

Με την απόφασή τους αυτή είναι σίγουρο ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί να… απομονώσει τη μεταβατική ΔΤ και να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία!

Ο κ.Παντελής Καψής σε ανακοίνωσή του αναφέρει σχετικά: (δείτε εδώ)

Όλοι… μας ξέρουμε τι επιδιώκουν να… ξαναγυρίσουν στις δουλειές τους οι εργαζόμενοι με αξιοκρατικά κριτήρια αφού… όλοι απογοητεύτηκαν με την μοριοδότηση που άφηνε κάποιες ελπίδες αξιοκρατίας θεωρώντας άκουσον άκουσον…το Λύκειο ότι είναι ανώτερο του Πανεπιστημίου(!)…. έτσι π.χ όποιος ήταν απόφοιτος Λυκείου συγκέντρωνε περισσότερα μόρια, από τον κάτοχο πτυχίου πανεπιστημίου (!) με αποτέλεσμα όποιος είχε πανεπιστημιακή εκπαίδευση ΠΕ να βρεθεί εκτός της λίστας των επιτυχόντων…π.χ. κάτοχος πτυχίου με 8,5 , συγκέντρωνε λιγότερα μόρια από αυτόν που είχε…ΔΕ απολυτήριο Λυκείου 17 !

Χθες το βράδυ όμως έμαθα ότι… η κυβέρνηση αποφάσισε να προσλάβει με τον ίδιο τρόπο (!) και τους υπόλοιπους …»επιτυχόντες» από την… δεύτερη προκήρυξη!

Έτσι …την επόμενη εβδομάδα θα βγει ένα κομμάτι της λίστας μοριοδότησης για την… Θεσσαλονίκη (ΕΡΤ3) .

Και την… μεθεπόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με την… δεύτερη προκήρυξη όλη η λίστα μοριοδότησης δηλαδή και για τις… 2000 θέσεις !

Μήπως… η κυβέρνηση προχωρά τώρα με τις …2000 δίμηνες συνολικά προσλήψεις της «ΔΤ» για να εκτονωθεί το κλίμα περνώντας τωρα στη λίστα επιτυχόντων της δεύτερης προκήρυξης;

Ελπίζω να.. μην γίνουν τα ίδια με την πρώτη φορά γιατί το… «κράξιμο» αυτή τη φορά θα είναι… άγριο από όλους που επιφυλάσσονται και νομικά για να αξιολογήσουν όλα αυτά μετά την ολοκλήρωση της συνολικής διαδικασίας…όπως συνιστούν και οι εργατολόγοι…

Έτσι για να μην απορεί και ο κ. Καψής τι άραγε επιδιώκουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης με το «εμπάργκο»!

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
Μέλος της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα