Η Lamda Pharma στη North Star

Την πλήρη ανανέωση της εταιρικής εικόνας της φαρμακευτικής εταιρίας Lamda Pharma ανέλαβε η North Star Communication Unlimited, αναδεικνύοντας το στοιχείο της εξειδίκευσης της εταιρίας σε Generics, Super Generics και Συνδυαστικές Αναπτύξεις. Η συνεργασία αφορά σε όλο το φάσμα της επικοινωνίας, εταιρικής και προϊοντικής.

Η νέα επικοινωνιακή ταυτότητα της Lamda Pharma

φέρνει σε πρώτο πλάνο το ευρωπαϊκό δίκτυο των εταιριών και συνεργατών της εταιρίας και προβάλλει την καινοτομία και τη διαφοροποίηση των αναπτύξεων ως τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του.

Η επικοινωνιακή προσέγγιση στηρίζεται πάνω στη νέα έκφραση ‘Sui Generics’, η οποία προέρχεται από τη γνωστή λατινική φράση sui generis και αποδίδει με πρωτότυπο τρόπο τη μοναδικότητα και την ειδίκευση της Lamda Pharma στον τομέα των γενόσημων αναπτύξεων.

Το πλάνο επικοινωνίας περιλαμβάνει σε πρώτη φάση ανανέωση εταιρικής ταυτότητας, δημιουργία εταιρικών και προϊοντικών εντύπων, εταιρικών παρουσιάσεων και σε δεύτερη φάση την ανανέωση της εταιρικής ιστοσελίδας.

O Γιώργος Λιόλιος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Pharma, σχολιάζει: «Στην παρούσα φάση της ανάπτυξης της εταιρίας μας σε ένα διευρυμένο δίκτυο εταιριών και συνεργατών, επιλέξαμε τη North Star Communication Unlimited για την υλοποίηση της αναδιαμόρφωσης της εταιρικής μας εικόνας. H North Star, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις επικοινωνιακές ανάγκες μας, επιμελήθηκε με επιτυχία το σύνολο των ενεργειών. Bασιζόμαστε στην επικοινωνιακή της υποστήριξη και για τα μελλοντικά μας σχέδια».

Ο Γιώργος Κεδικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της North Star Communication, επισημαίνει: «Η Lamda Pharma είναι μία πρωτοπόρος καινοτόμα εταιρία στον φαρμακευτικό χώρο, προσφέροντας tailor-made λύσεις στις ανάγκες των πελατών και συνεργατών της. Η εξειδίκευσή της στα γενόσημα σε συνδυασμό με την ευελιξία της αποτελούν τα χαρακτηριστικά που τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό και γι’ αυτό αποφασίσαμε να αναδείξουμε αυτά τα στοιχεία στη νέα εικόνα της εταιρίας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα