Η απελευθερωμένη Στάη, η αλαζονική Τρέμη και ο Ιορδάνης που ανέβηκε κι άλλο στα μάτια μας!

Καλά τώρα για να πούμε την truth μας, φαινόταν φως φανάρι ότι θα πέρναγε η Στάη την Τρέμη! Οι αιτίες; Αρκετές! Πολύ πιο interesting πάνελ καλεσμένων, βασικό… αλλά και δύο άλλοι λόγοι!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα
Ότι Τρέμη και Πρετεντέρης γέλαγαν και τα μουστάκια τους με τα αποτελέσματα (δεν χρειαζόμασταν καν exit poll, χαμπαριάσαμε από τη χαρά τους!) αλλά και το ότι από την άλλη, η Στάη, ήταν

άκρως καταπληκτική. Απόλυτα απελευθερωμένη η τύπισσα, σάρωνε! Δεν την άφηνες από τα μάτια σου!
Σας το είχαμε ανεμοστροβιλίσει πριν κάμποσες days (κλικ εδώ) πόσο γουστάρει χωρίς αφεντικά και παρεμβάσεις! Είδε και το εκλογικό αποτέλεσμα της ΝΔ, σου λέει να λάμψω, τι έχω να χάσω! Μου έρχεται ούτως ή άλλως!

Κουλό!
Εντύπωση πάντως τρελή, μας έκανε το άλλο. Ότι το Mega για πρώτη φορά, ολοκλήρωσε νωρίτερα από τους υπόλοιπους!
Βαστάτε! Ακόμα και από τον Alpha που συνέχισε και μετά! Ντόιν!

Θεϊκό!
Πάντως όλα αυτά, δεν μειώνουν καθόλου (στο παραμικρό!) την huge επιτυχία της εκλογικής τους κάλυψης…
Αυτό το «Ναι, ΣΥΡΙΖΑ» που προσφώνησε ο Τσιγουρής την Τρέμη, έχει ήδη περάσει στην TV-ιστορία! Κοπήκαμε!

Κορυφαίος!
Ένα μπράβο, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Θεός! Ο μόνος που ανέφερε τον Μήτσο Κωστόπουλο του ΚΚΕ που έτυχε να περνά μπροστά από την κάμερα, όταν περίμεναν τις δηλώσεις της Κοντούλη που ψήφιζε. Είσαι πρώτος presenter μου!

Έσκασε μύτη το μάπετ σόου
Με την ευκαιρία; Το απόλυτο ξενέρωμα! Όταν στις 10.00 την Κυριακή έδιναν τη σκυτάλη Αναγνωστάκης – Χασαπόπουλος σε ΟικονομεοΚαμπουράκηδες! Το σύγχρονο, παρέδωσε τη θέση του στο παρελθόν! Μια εικόνα χίλιες λέξεις η παρουσία των τεσσάρων στο πλατό!

Ό,τι να’ ναι
Καλά, το πρώτο πράγμα που ρώτησε η ρεπόρτερ ονόματι Σοφία από την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» τον presenter του CNN Richard Quest ήταν… αν είναι στα σχέδια του να κάνει διακοπές στην Ελλάδα; Γιατί τον πέρασε, για κάνα τουρίστα που κόβει βόλτες στο Σύνταγμα και ταΐζει τα περιστέρια; Jesus Christ οι φαεινές της ερωτήσεις! Μέχρι που την κατάσταση πήρε ο Χασαπόπουλος και τον ρώτησε για την εκλογική βραδιά… Που ήταν εξάλλου και το θέμα!

Τα συγχαρητήρια μας!
Η απόλυτη υποτέλεια! Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Να κάνει τις επίσημες δηλώσεις του χθες ο Αντώνης Σαμαράς και με το που τις ολοκληρώνει… να τις εκσφενδονίζει πάλι από την αρχή, στα αγγλικά! Jesus Christ πού καταντήσαμε! Πώς δεν έπιασε και καμιά γραφομηχανή να τους τις προμηθεύσει!

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει
Α και ένα info! Εκτός από τον Ant1, την έλεγε η Τρέμη χθες και στη κρατική! Τους έχωνε που τους έδιναν με καθυστέρηση λέει τα πλάνα από τις δηλώσεις του Κουβέλη! Είχε φόρα η presenter!

Νέα ήθη, τώρα και με πλάτη στο φακό! 
Κλείνουμε με τα congratulations μας στην Μαρία Σπυράκη! Το είδαμε κι αυτό! Για κάνα 5λεπτο έδινε χθες το ρεπορτάζ από Συγγρού περιμένοντας τον Σαμαρά να βγει για να πάει  στο Ζάππειο… με την πλάτη! Και ούτε Τρέμη, ούτε κανείς άλλος από το Mega της είπαν πράμα! (για να μυρίσει

Keywords
Τυχαία Θέματα