Η Χριστίνα Λαμπίρη στον Σκάι;

Ένα άκρως ενδιαφέρον κοκτέιλ προσώπων δημιουργείται στο Φάληρο με στόχο να κλέψει τις εντυπώσεις και να σηκώσει όλο το χαρτί

Τελικά την παράσταση φαίνεται να κλέβει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Σκάι και όχι το Star, που αποφάσισε να κάνει στροφή στην ενημέρωση. Εξηγούμαστε, η έλευση Σταμάτη Μαλέλη στο σταθμό του Φαλήρου και οι συμβολισμοί που απορρέουν από το πρόσωπο του σε συνδυασμό με την παρουσία άλλων στελεχών σε αντίθετη κατεύθυνση μέσα στο κανάλι, αποδεικνύεται ένα ενδιαφέρον κοκτέιλ.

Η πληροφορία

δε, ότι η Χριστίνα Λαμπίρη λέγεται ότι θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σκάι καθιστά ακόμα πιο ενδιαφέρον το πείραμα που επιχειρείται φέτος στον σταθμό. Αυτό το αλλόκοτο πάντρεμα, δηλαδή με την Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά (θα συμμετάσχει ή δεν θα συμμετάσχει;), την Χριστίνα Λαμπίρη, τη φήμη ότι θα κατέβει και η Έλενα Παπαβασιλείου και μέσα σε όλα αυτά και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, δημιουργούν έναν ωραίο θίασο που από εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να σου κάνει την έκπληξη σε επίπεδο ανταγωνισμού, αλλά και να σπάσει την πλήξη και την βαρεμάρα που δημιουργούν τα δύο μεγάλα κανάλια με τις τούρκικες σειρές και τις σαπουνόπερες.

Τέλος, ως προς την πληροφορία που θέλει την Χριστίνα Λαμπίρη να κατεβαίνει στον Σκάι σημειώνεται ότι έχει κάνει ήδη συζητήσεις για να αναλάβει το 13.00 με 15.00, η οποία ζώνη θα ξεκινήσει στο νέο πρόγραμμα του σταθμού με τους Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Σύλβια Κλιμάκη. Στην πορεία οι φήμες υποστηρίζουν ότι θα την αναλάβει η Χριστίνα Λαμπίρη, όπως ήδη αναφέραμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα