Η cool Ελένη, ο φειδωλός Περρής και η Λάουρα

Καλά το καλύτερο για την παράταση της today «Κοινωνίας Ώρας Mega» που διήρκεσε ως τις 11.30, το πέταξε ο καλεσμένος τους, Κυριάκος Μητσοτάκης που βγήκε στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής αμέσως μετά το διαφημιστικό των 10.00.
«Ελπίζουμε να αποζημιώσουμε τους τηλεθεατές που περίμεναν να δουν άλλη εκπομπή» μπουμπούνισε με το που τον καλημέρισαν!
Κάθεται και συγκρίνεται τούτος με τους ΣκορδοΛιαγκαίους! Αφασίας!

Πείτε μας το παρασκήνιο!  
Και μια απορία βρε guys μου, διότι μπερδευτήκαμε. Τον Οικονομέα δεν τον είχανε ενημερώσει

για το πότε θα τερματίσουν το έκτακτο; Διότι όταν είδε από κάτω τους τίτλους τέλους στις 11.30, ψιλοτσίνιξε! Του είχαν δώσει άλλα info λέει!

Δεν είχαμε είσοδο today  
Τι σου κάνει πάντως η TV – στέρηση ε; Μιάμιση ώρα τους έκοψαν στο «Πρωινό mou» και να δεις πώς μπουμπουνίστηκε κατευθείαν η Σκορδά! Δεν άφησε today ούτε λεπτό εκτός αέρα στην έναρξη! Καταδέχτηκε και βγήκε κανονικά, μαζί με την πλέμπα!

Τι μας θυμίσατε τώρα
Με αφορμή το today αφιέρωμα στη μεσσηνιακή Μάνη που εκσφενδόνισαν στο «Μένουμε Ελλάδα», μία παρατήρηση στην εκπομπή. Άσχετο δηλαδή, αλλά κάναμε remember βραδινές επαναλήψεις τους τελευταία, όπου έπεσε το μάτι μας σε ανάλογα οδοιπορικά τους στη Καλαμάτα…

Από όλους, αυτούς βρήκαν;
Guys μας; Και απευθυνόμαστε στο δίδυμο!
Τσεκάρετε τους απεσταλμένους σας καλύτερα και πιο εξονυχιστικά, διότι τους τύπους που βγάζουν για να μιλήσουν για τα τοπικά, δεν παίζονται! Ένα θα σας πούμε! Ο ζαχαροπλάστης που εντοπίσατε, από τους χειρότερους! Αλλά και τις προάλλες, μία ταβέρνα που δείξατε πάλι από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, εντελώς αδιάφορη. Και υπάρχουν τόσες ωραίες! Α! Μας πιάσατε διαβασμένους!

Μόνο η Μελέτη δεν μπορεί να χαρεί από τις αποκαλύψεις
Ε ρε αφασία, πώς τους παίζει η Μενεγάκη στο Star. Βγάζει το άχτι της η γκόμενα! Δεν φτάνει που καταβροχθίζει τη Μελέτη καθημερινά, είναι αδίστακτη και μιλάει κάργα για τα προσωπικά της! Πού να δείτε today το τι αναπαραγωγή θα πέσει από το interview της με τον Περρή! Μίλησε για το διαζύγιο της και για τα everything! Θέματα λουκούμια για τα μπλόγκια και το channel της Κηφισιάς! Που έχει όμως τον πόνο του…

Χμμμ…
Και μιας και κάναμε mention τον Περρή. Θα πρέπει να είναι… ξετρελαμένος με τη Λάουρα! Ανείπωτη χαρά! Το λέμε γιατί περιμέναμε περισσότερο ενθουσιασμό όταν τον ρώτησε η presenter για το νέο απόκτημα της βραδινής τους εκπομπής και μείναμε με την αναμονή! Τα ψιλομάσησε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα