Η… δολοφονία της ενημέρωσης

Email Γιάννη Μαμουζέλου για την ΕΡΤ

Κυρίες & κύριοι του Enimerosi24, φαίνεται ότι εκτός από ανθρώπους οι καιροί ευνοούν και τη δολοφονία άλλων πραγμάτων, όπως η ενημέρωση και η υπεύθυνη δημοσιογραφία… Όμως, τα δύο πρόσφατα θέματα που διάβασα στην ιστοσελίδα σχετικά με την ΕΡΤ (την πραγματική όχι την μαϊμού του κ. Καψή και των συμβούλων του…) προκαλούν θλίψη! Και για την αντικειμενικότητα της ιστοσελίδας και για τον αφελή (;) αναγνώστη – επισκέπτη που

πήγε στο ραδιομέγαρο και αισθάνθηκε ότι βρέθηκε σε παζάρι!

Γιατί θα μπορούσε, πριν απαντήσει στο γιό του, να μπει στον κόπο να ρωτήσει «τί γίνεται εδώ βρε παιδιά…» και κατόπιν να εξηγήσει το φαινόμενο… Άλλωστε υποτίθεται ότι πήγε από ενδιαφέρον για την ΕΡΤ με την οποία μεγάλωσε και για την τύχη των εργαζόμενων εκεί, που σε κόντρα κάθε αντιξοότητας πολεμούν για το …απίθανο!

Με την ευκαιρία τώρα… Να διατυπώσω κι εγώ μια απορία: Τόσο καιρό μ’ αυτό το εξάμβλωμα, το μόρφωμα που η Κυβέρνηση ονομάζει ΕΔΤ και αποτελεί η όλη μεθόδευσή του και κατόπιν λειτουργία του όνειδος για τη χώρα, τη δημοκρατία, την κοινωνία, την ενημέρωση κ.α. πώς και δεν ενοχληθήκατε; Γιατί δεν υπήρξε ούτε ένα επικριτικό σχόλιο για όσα τραγικά έχει επιφέρει το κλείσιμο της ΕΡΤ και όσα άλλα θα φέρει στα ασφαλιστικά ταμεία, στα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα του υπό πρόσληψη (κύριος οίδε…) προσωπικού κ.λπ;

Καλό είναι εκτός απ’ τα μεσημεριανάδικα και πρωινάδικα να γίνεται κι κανά σχόλιο γι’ αυτό που «υπερήφανα» κάποιοι αποκάλεσαν χωρίς αιδώ, εκσυγχρονισμό, αναμόρφωση, αναδιοργάνωση, μεταρρύθμιση του Κράτους!

Με δημοσιογραφικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση Enimerosi24
Ο προσεκτικός αναγνώστης του Enimerosi24 γνωρίζει ότι το site φιλοξενεί όλες τις απόψεις και όλες τις πλευρές, επίσης γνωρίζει ότι δεν έχει προκαταλήψεις, «μυωπία», βαρίδια και υποχρεώσεις! Είναι το μοναδικό site που δεν θα διστάσει να ζητήσει συγγνώμη εάν έχει βλάψει κάποιον ή κάποιους, διότι ο σκοπός του είναι η ενημέρωση και όχι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Τέλος είναι το μοναδικό site που δεν κομπάζει και αποστρέφεται την έννοια του «αποκλειστικού», παρά το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά φιλοξενεί σημαντικές ειδήσεις και αποκαλύψεις! Τώρα ως προς την ουσία της απορίας του κ. Μαμουζέλου θυμίζουμε ότι πρόσφατα αναρτήθηκε θέμα που αφορούσε στους επιτυχόντες της ΔΤ (δείτε σχετικά)!

Keywords
Τυχαία Θέματα