Η «Εκδίκηση» του MEGA για την χαμένη πρωτιά του δελτίου

Με την ελπίδα να ξεκολλήσει από την δεύτερη θέση το δελτίο ειδήσεων, ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα στο MEGA η νέα δραματική σειρά «Εκδίκηση». Πρόκειται για το νέο lead in του καναλιού, δηλαδή το πρόγραμμα που προηγείται του δελτίου ειδήσεων και, έχει στόχο να αντιμετωπίσει το επιτυχημένο «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 για να δώσει την απαιτούμενη ώθηση ώστε να επιστρέψει ξανά στην πρώτη θέση.

Θυμίζουμε

ότι στις αρχές Δεκεμβρίου η ολοκλήρωση της τουρκικής σειράς του MEGA, «Fatmagul» κόστισε στο δελτίο την πρωτιά τον ίδιο μήνα μετά από ένα σερί επτά χρόνων, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τον μήνα που διανύουμε.

Στη Μεσογείων ευελπιστούν το φαινόμενο να ήταν μια θλιβερή παρένθεση στην επταετή νικηφόρα πορεία του δελτίου ειδήσεων και να τερματιστεί με την ένταξη της νέας δραματικής σειράς «Εκδίκηση» στο πρόγραμμα του καναλιού.

Όπως αναφέραμε ήδη, η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα στις 22:30, ενώ από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18:50.

Στη σειρά, πρωταγωνιστεί η Beren Saat, γνωστή στο ελληνικό κοινό από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Fatmagul» και είναι διασκευή της σειράς «Revenge», η οποία μεταδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες με μεγάλη επιτυχία και ήταν υποψήφια για πολλά τηλεοπτικά βραβεία – ανάμεσά τους και για Χρυσή Σφαίρα το 2012.

Η ιστορία: Η όμορφη και σαγηνευτική Ντερίν Τσελίκ επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο μέρος που γεννήθηκε, για να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για την άδικη καταδίκη και το θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Η ιστορία ξεκινά τη στιγμή που ο Αντίλ, ο πατέρας της Ντερίν, θα συκοφαντηθεί για απάτη. Ο ιδιοκτήτης της τράπεζας, στην οποία εργάζεται ο Αντίλ ως διευθυντής, εμπλέκεται σε μια απάτη πολλών εκατομμυρίων και όταν στενεύει ο κλοιός, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, ρίχνει όλη την ευθύνη στον πατέρα της Ντερίν. Σε αυτή την πλεκτάνη σημαντικό ρόλο θα παίξει και η γυναίκα που αγαπούσε παράφορα ο Αντίλ. Ο πατέρας της Ντερίν καταδικάζεται και οδηγείται στις φυλακές και η μικρή κόρη του στο ορφανοτροφείο. Πατέρας και κόρη δεν θα ξανασυναντηθούν ποτέ. Η Ντερίν όλα αυτά τα χρόνια, μεγαλώνοντας μόνη της στο ορφανοτροφείο, είχε πειστεί πως ο πατέρας της ήταν ένοχος. Εκείνος, όμως, γράφει ένα ημερολόγιο στο οποίο αναφέρεται με λεπτομέρειες σε όλα τα πραγματικά γεγονότα, ώστε η κόρη του να μάθει κάποτε την αλήθεια…

Keywords
Τυχαία Θέματα