Η επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων δημοσιογράφων για τη ΝΕΡΙΤ

email αναγνώστη

Στα emails που στάλθηκαν σε κάποιους υποψήφιους δημοσιογράφους για τη ΝΕΡΙΤ σαν απάντηση σε εντάσεις τους, αναφέρεται ότι:

«Τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης των δικαιολογητικών των υποψηφίων, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ της ΝΕΡΙΤ Α.Ε., είναι τα εξής: ο Αναπληρωτής Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, ο Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού και ο Νομικός Σύμβουλος της Εταιρείας».

Τα emails παρ ότι εκδόθηκαν , «για τη ΝΕΡΙΤ», είναι ανυπόγραφα, γεγονός που μπορεί να αμφισβητήσει τη γνησιότητά τους.

Και δικαίως τίθεται το

ερώτημα: Εστάλησαν με αυτήν αναφορά για να «κλείσουν στόματα» ή για να καρφώσουν κάποιους;

Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Αναπληρωτής Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου είναι ο κ. Ροδόλφος Μορώνης. Ατομο με μεγάλη εμπειρία γύρω από τη διοίκηση των τηλεοπτικών, αφού εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες («Μεσημβρινή», «Τα Νέα», «Βραδυνή») ενώ κατά καιρούς έχει αναλάβει διευθυντικές θέσεις σε τηλεοπτικά κανάλια. Υπήρξε συντονιστής ειδήσεων στην Eurovision, Γενικός Διευθυντής της ΕΤ-1 (1989 – 1990), μέλος του ΕΣΡ καθώς και υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση Καραμανλή προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές του 2007. Σήμερα είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ).

Βέβαια ο ίδιος ποτέ δεν έτρεξε στους δρόμους για ρεπορτάζ, ούτε κάθισε στο ηλεκτρονικό μοντάζ ή στο κοντρόλ των στούντιο κλπ για να γνωρίζει από κοντά τη διεκπεραίωση αυτών των αρμοδιοτήτων.

Αλλά οπωσδήποτε είναι ενήμερος μετά από τη θητεία του στις θέσεις αυτές.

Και μας εκπλήσσει ο τρόπος που χειρίστηκε η επιτροπή του το θέμα της αξιολόγησης των υποψηφίων δημοσιογράφων για τη ΝΕΡΙΤ. Καλά ο Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού και ο Νομικός Σύμβουλος της Εταιρείας, μπορεί να μην γνωρίζουν, αλλά εκείνος που υποτίθεται ότι γνωρίζει τις καταστάσεις λειτουργίας τηλεοπτικών ειδήσεων εκ των έσω; Πως θα «λειτουργήσει» αυτό το «υλικό» που προτείνει;

The post Η επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων δημοσιογράφων για τη ΝΕΡΙΤ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα