Η Γκάνα τρόμαξε τους Γερμανούς: 2-2 σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου

Ισοπαλία 2-2 για Γερμανία και Γκάνα στη Φορταλέζα, σε αγώνα για τον 7ο όμιλο του Μουντιάλ. Ηταν ένα ακόμα συναρπαστικό παιχνίδι, με καλό ρυθμό, ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και τέσσερα γκολ.

Η Γκάνα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και εμφανίστηκε καλά «διαβασμένη», κόντρα σε μία ομάδα που είχε αρχίσει εντυπωσιακά τη διοργάνωση με τέσσερα γκολ

στην Πορτογαλία.

Με ενισχυμένη τη μεσαία γραμμή, πρέσινγκ και ταχύτητα οι Γκανέζοι παγίδεψαν τους Γερμανούς και δεν τους επέτρεπαν να απειλήσουν.Είναι χαρακτηριστικό ότι στο α΄μέρος, ο τερματοφύλακας της Γκάνας, Νταουντά, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Αντίθετα, ο Νόιερ είχε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις σε σουτ των Ατσού (13′) και Μουντάρι (32′).

Στο β” μέρος, το παιχνίδι ήταν ακόμα καλύτερο. Στο 51′ από σέντρα του Μίλερ ο Γκέτσε σκόραρε για το 1-0 (τυχερό γκολ, καθώς η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι και το πόδι του πριν καταλήξει στα δίχτυα). Η Γκάνα όμως, κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Στο 54΄ ο Α. Αγιού με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αφούλ ισοφάρισε και στο 63′ από ασιστ του Μουντάρι ο Γκιάν σκόραρε για το 2-1.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε μπήκε στο ματς στο 69′ και δύο λεπτά αργότερα, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ισοφάρισε με προβολή. Ηταν το 15ο γκολ του Κλόζε σε Μουντιάλ και ισοφάρισε το ρεκόρ του Βραζιλιάνου Ρονάλντο.
Στη συνέχεια, οι Γερμανοί επεδίωξαν το τρίτο γκολ και έχασαν ευκαιρίες με τους Μίλερ και Κλόζε. Κι οι Γκανέζοι όμως παρέμειναν απειλητικοί και ο Νόιερ είχε άλλη μία καλή επέμβαση σε σουτ του Τζ. Αγιού.

Γερμανία: Νόιερ, Χεβεντες, Χούμελς, Λαμ, Μερτεζάκερ, Τζ. Μπόατενγκ (46′ λ.τ. Μουσταφί), Κεντίρα (70′ Σβάινσταιγκερ), Οζίλ, Κροος, Γκέτσε (69′ Κλόζε), Μίλερ
Γκάνα: Νταουντά, Μενσά, Μποϊ, Αφουλ, Μπόατενγκ (52′ Τζ. Αγιού), Μουντάρι, Ράμπιου (78′ Μπαντού), Ασαμόα, Γκιάν, Ατσού (72′ Ουακασό), Α. Αγιού.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

The post Η Γκάνα τρόμαξε τους Γερμανούς: 2-2 σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα