Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον νοικοκύρη!

Καλά πάντως αυτό δεν είναι προεκλογική περίοδος, αλλά γκουγκλάρισμα στο διαδίκτυο! Κάθε day σε όλα τα πάνελ, έχεις νεοδημοκράτες με πικάντικες ανακαλύψεις από το παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ, να τους τα μπουμπουνάνε στον «αέρα»! Μιλάμε για πόλεμο ενόψει της 17ης Ιουνίου, όχι αστεία!

Φτου!
Ε, τώρα τα sorry μας, αλλά ένα ψιλό (και χοντρό) ξενέρωμα το φάγαμε με το πρώτο πλάνο του Νίκου Στραβελάκη στο today

δελτίο του Mega! Αυτά τα λένε νωρίτερα! Τώρα βέβαια όταν το πριν… είναι ώρα τούρκικου που αποφεύγεις σαν ο διάολος το λιβάνι και κρόουλ να πέρναγε, πού να σε πετύχει!

Δεν πιάνεται!  
Την δε καλύτερη αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ ξέρετε ποιος την κάνει ε; Την best ever! Ο Γιάννης Πρετεντέρης! Όπως χθες στην «Ανατροπή», όπου υπήρξαν φορές που έπιανε πολύ νωρίτερα κάτι που θα πέταγε ο Αλέκος Καλύβης και θα σήκωνε κριτική, από ό,τι η ίδια η Μπακογιάννη! Η οποία υπήρξε στιγμή που «ξύπνησε» από τον presenter!

Έσταξε χολή
Απίθανη περίπτωση αυτός ο Βενιζέλος! Και το αναφέρουμε με την ευκαιρία του περιστατικού today με τον George Παπαδάκη. Όπου ο presenter του πετά χαριτωμενιά αν θα εξακολουθεί να ηγείται του κόμματος και ο politician του ανταποδίδει την σπόντα, αν θα συνεχίσει να έχει εκπομπή!

Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας  
Τώρα και πάλι τα sorry μας, αλλά από έναν τηλεπερσόνη, με την καλή έννοια δηλαδή, εννοώντας από έναν που κάνει τηλεόραση, περιμένεις τέτοιες ατάκες εντυπωσιακές και τσαχπινιάρικες…

Μας εμπαίζει κιόλα!
Αλλά βρε guys μου, από έναν president και μάλιστα κόμματος που μας έχει κουβαλήσει τα ΔΝΤ… ε, ήταν ολίγον τι πικρόχολο! Διότι βρε άνθρωπε, αν ολόκληρος Παπαδάκης με τέτοια απήχηση δεν έχει θέση του χρόνου στην TV, είναι γιατί θα έχετε κλείσει όλα τα channels! Με τις πολιτικές σας!
Ε, οπότε δεν τον παίρνει και πολύ για πλάκα! Αν μη τι άλλο, δεν τον κάνει συμπαθή!

Κάποτε ήταν ένα Mega…
Έχουμε ξεφύγει. Και δεν είναι ότι είμαστε τίποτα σεμνότυφοι τύποι (κάθε άλλο!) αλλά βρε guys; Για όνομα! Mega είναι! Να ανοίγεις το πρωί και να κάνεις watch βυζόμπαλα τεραστίων διαστάσεων να κουνιούνται πέρα δώθε και την Σκορδά σε παραλήρημα ψώνιου να σου πετά στα μούτρα μπούτια, γεννητικά όργανα και κώλους έξω; Και στο πλάι ο husband που μας φλόμωνε τον χειμώνα πόσο σεμνή και ντροπαλή είναι! Ό,τι να’ ναι τούτοι!

Αυτό είναι κρίση
Το ωραίο που τους κάνει, είναι ο Μουτσινάς. Που βάζει τα… πορνό αποσπάσματα να παίζουν από την εκπομπή και στο τέλος, κλείνει το βίντεο με τα σποτ του καναλιού «Mega mou»! Ποιος να το έλεγε πριν κάποια χρόνια!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα