Η μαγκιά της Μενεγάκη

Θα κάνουμε start με τα εύγε μας today, στην χθεσινοβραδινή εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» στον Σκάι με θέμα τα παιδιά και η κρίση. Εξαιρετικό ρεπορτάζ από τη Σοφία Παπαϊωάννου! Μας καθήλωσε στην οθόνη μας! Με κανονικούς ανθρώπους, οικογένειες που κυκλοφορούν γύρω σου και δεν τα βγάζουν πέρα πια, έρευνα που σε απορροφούσε από την αρχή έως το τέλος! Τα congratulations μας επίσης και για την επιλογή να ασχοληθεί με το θέμα αυτό η εκπομπή, που δεν το είχε κάνει κανείς μέχρι τώρα!

Με τι τους ψεκάζουν;
Είναι πάντως βρε guys μου όλοι σχεδόν

οι ρεπόρτερ που βγαίνουν στην κρατική για να μεταδώσουν το ρεπορτάζ τους, άου γκάου! Η συντριπτική πλειοψηφία! Όλο κομπιάσματα, ψάχνουν να βρουν τη σωστή λέξη, κολλάνε… και άλλα παρόμοια! Ουδεμία σχέση με τους journalists – πολυβόλα των ιδιωτικών, που εκσφενδονίζονται και τα ανεμοστροβιλίζουν με μία ανάσα άπταιστα! Ποιους να πρωτοαναφέρεις! Τον Κοτταρίδη; Την Σπυράκη; Την Τζίμα, τον Δανέζη, ποιον! Καλά what the fuck στην ΕΡΤ! Σε δορυφορική σύνδεση μάς τους μπουμπουνάνε;

Υ.Γ. Και να φανταστείτε, που μέχρι πρότινος είχαν στο δυναμικό τους και τον Σβαρτζενέγκερ, την Μαρία Σαράφογλου! Δεν θα την χαμπάριαζαν τι έλεγε και την πρόσφεραν στο Mega!

Μια εικόνα χίλιες λέξεις
Ακόμα και μέσα από μία τυχαία επιλογή βίντεο από σατιρικές εκπομπές, κάνεις watch την huge διαφορά, σε επίπεδο και ποιότητα, ανάμεσα σε Μεσημεριανή Μελέτη και Μενεγάκη! Άβυσσος! Και είναι η αλήθεια!

Το ‘χει!
Ε, λοιπόν το έχουμε μπουμπουνίσει εδώ και μήνες, θα το ξανά ανεμοστροβιλίσουμε! Διότι το πιστεύουμε βαθύτατα! Τρελά εξυπνάδα και ικανότητα η Ελένη Μενεγάκη! Διότι έχει την ευφυΐα να κάνει understood ότι μπορεί η ίδια να εκπροσωπεί ένα άλλο είδος τηλεόρασης (πιο προσωποκεντρικό, τύπου πρωινός καφές κτλ) ωστόσο χαμπαριάζει ότι τα things πλέον έχουν αλλάξει και επιδιώκει να φέρνει στην εκπομπή της το καινούργιο! Το σύγχρονο!

Δολοφονικό το contrast
Πώς; Έχοντας επιλέξει για συνεργάτες της ανθρώπους που τους κόβει, κυκλοφορούν και ανακαλύπτουν! Και τα πάνε καλά! Όπως π.χ. ο Άλεξ Κάβδας που μπορεί να μην μας πείθει ολοκληρωτικά, ωστόσο θα ενισχύσει την εκπομπή με κάτι φρέσκο! Εναλλακτικό και νεανικό που θα ξεχωρίζει μίλια από την τρασαδούρα απέναντι στη ζώνη του Star!

«Dead»
Και όταν λέμε «στη ζώνη του Star» δεν αναφερόμαστε μόνο σε Ελεονώρα Μελέτη που οκ είναι άρχοντες του κιτσαριού, αλλά και σε Φώτη & Μαρία που αναλώνονται στα ίδια και τα ίδια, βαριεστημένοι και σερνόμενοι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα