Η ΝΔ πιέζει την Πηνελόπη Γαβρά να αποχωρήσει από την «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ!

Ο Μακάριος Λαζαρίδης ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στη δημοσιογράφο

Οι επιθέσεις των στελεχών της ΝΔ που εκφράζουν τη νυν και την πρώην ηγεσία του κόμματος στην εκπομπή «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ ξεκίνησαν με την πρεμιέρα της… Την αρχή έκανε ο Γιώργος Μουρούτης την περασμένη Δευτέρα κάνοντας λόγο – πάντα από τα σοσιαλ μίντια, για «αίθουσα σύνταξης της Αυγής»… συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας

και κορυφώθηκαν με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη στο ίδιο πνεύμα (δείτε σχετικά εδώ)!

Το ιδιότυπο αυτό bullying όμως τα τελευταία 24ώρα έχει πάρει κι άλλες διαστάσεις… Αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ασκούνται ισχυρές πιέσεις στη δημοσιογράφο της ομάδας Πηνελόπη Γαβρά να παραιτηθεί για να μη νομιμοποιεί με την παρουσία της το πείραμα πλουραλισμού που επιτυχώς όπως όλα δείχνουν επιχείρησε η διοίκηση της ΕΡΤ.

Η δημοσιογράφος Πηνελόπη Γαβρά είναι γνωστό ότι συνδέεται πολιτικά με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη… Ωστόσο, αυτή η σχέση δεν εμπόδισε ποτέ τη δημοσιογράφο να ασκήσει τα καθήκοντά της με ευσυνειδησία και αμεροληψία.

Ο στενός συνεργάτης όμως του προέδρου του κόμματος, Μακάριος Λαζαρίδης – εκφράζοντας προφανώς την ηγεσία και όχι προσωπικές του απόψεις, φαίνεται ότι τρομοκρατείται από τους συμβολισμούς που εκπέμπει η νέα αυτή η εκπομπή, η οποία ομολογουμένως είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για την παράδοση της κρατικής τηλεόρασης… και πιέζει τη δημοσιογράφο Πηνελόπη Γαβρά να παραιτηθεί, γιατί χαλάει – μάλλον, την τακτική της σύγκρουσης, αφού είναι κόντρα στο σενάριο της πόλωσης!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ιδιότυπο αυτό bullying στη συγκεκριμένη εκπομπή που κατάφερε κάτι που καμία άλλη στο παρελθόν της κρατικής δεν τόλμησε, δηλαδή να συστεγάσει διαφορετικές δημοσιογραφικές φωνές σε ένα πλουραλιστικό πείραμα, χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς, τρομάζει την αξιωματική αντιπολίτευση… που όσο και να θέλει να δείχνει φιλελεύθερη δεν είναι συστατικό στοιχείο της κουλτούρας και της παράδοσής της. Αποδεικνύεται δυστυχώς από τις επιθέσεις ότι και η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι τόσο «άνετη» όσο θέλει να δείχνει και να λέει… Βεβαίως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι «χαλαρός», αλλά μάλλον κάποια «ανοιχτά» μυαλά στην ΕΡΤ τόλμησαν, πήραν το ρίσκο και όπως όλα δείχνουν το επέβαλαν και τους βγήκε σε καλό!

Θα είναι κρίμα να τους το χαλάσουν τα «γερασμένα» και φοβικά μυαλά των στενοκέφαλων της ΝΔ!

The post Η ΝΔ πιέζει την Πηνελόπη Γαβρά να αποχωρήσει από την «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Αναζητήσεις
ε. ρ. τ. αιθουσα. συνταξης, χρύσα ρουμελιώτη
Τυχαία Θέματα