Η παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου στη Δημόσια Τηλεόραση

Μια ξεχωριστή δράση, με την ενεργό συμμετοχή των ακροατών της, ετοιμάζει η Δημόσια Ραδιοφωνία, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στη γυναίκα.

Εκτός από τις εξειδικευμένες εκπομπές και τα αφιερώματα από το Αρχείο που θα μεταδίδονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Δημόσια Ραδιοφωνία θα δώσει στους ακροατές της το ρόλο του αφηγητή!

Ο τρόπος για

να συμμετάσχετε είναι απλός: Θυμηθείτε την αγαπημένη σας γυναικεία ραδιοφωνική φωνή και μοιραστείτε την ανάμνησή σας. Καλέστε στο τηλέφωνο 210 60.66.469 καθημερινά από τις 09:00-15:00, και μιλήστε για τη γυναικεία φωνή που σας… μίλησε! Θα σας ηχογραφήσουν, για να ακούσετε τη δική σας μικρή «εκπομπή» αφιερωμένη στην αγαπημένη σας φωνή. Οι πιο ενδιαφέρουσες μικρές αφηγήσεις των ακροατών, θα διατρέξουν το πρόγραμμα του σταθμού όλη την ημέρα, στις 13 Φεβρουαρίου.

Σας περιμένουν για να θυμηθούμε μαζί την Αντιγόνη Μεταξά και τη Λήδα Κροντηρά, τη Μαρία Ρεζάν, τη Λιλάντα Λυκιαρδοπούλου, τη Ρηνιώ Παπανικόλα, την Έφη Μεταλληνού, τη Ράνια Βισβάρδη, τη Σοφία Μιχαλίτση, τη Τόνια Καράλη, τη Φραγκίσκη Καρόρη, τη Μαριάννα Κορομηλά και τόσες άλλες εμβληματικές φωνές των εκφωνητριών.

Γιατί η Δημόσια Ραδιοφωνία είναι η δική σας φωνή, η δική σας ραδιοφωνική μνήμη!

Συντονιστείτε! http://www.hprt.gr/proto-programma-live

Keywords
Τυχαία Θέματα