Η στολή που πουλάει: Λογοκριμένος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Υπάρχουν ακόμα οργισμένοι με τα κανάλια, τους δημοσιογράφους, το σύστημα, τα πουλημένα Μέσα, κλπ, -κυβερνητικοί πια-βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Φυσικά και υπάρχουν. Οι κραυγές στα τηλεοπτικά παράθυρα εξάλλου είναι ο πιο εύκολος τρόπος να θυμίσεις στην εκλογική σου πελατεία ότι παραμένεις κυβερνητικός… επαναστάτης και πολεμάς το σύστημα από μέσα. Κυριακή πρωί στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο καλεσμένος ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Φωνασκών,

οργίλος, εντυπωσιακός από άποψη τηλεθέασης φιλοξενούμενος. Απέχων από τη διάθεση για διάλογο που είχαν οι δύο προηγούμενοι καλεσμένοι της εκπομπής και συνάδελφοι του, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος. Ο Παύλος Πολάκης ήταν σε διπλανό παράθυρο με τον Αδωνη Γεωργιάδη. Δυό γερά πιστόλια των υψηλών ντεσιμπέλ παρέα. Ο κ. Πολάκης τοποθετήθηκε για τις τηλεοπτικές άδειες και τον ειδικό φόρο 20% της τηλεόρασης, λέγοντας ότι το MEGA δεν ενοχλείται από τις τράπεζες επειδή δεν πληρώνει δάνεια, ότι πέντε χρόνια απειλεί τον ελληνικό λαό αλλά δεν απειλείται από κανέναν. Η αντιπαράθεση με τον Αδωνη δεν είχε ξεκινήσει ακόμα. Ο Μανώλης Αναγνωστάκης του απάντησε πως το MEGA και πληρώνει δάνεια και έχει υποθηκεύσει μέχρι και το σήμα του για να εξασφαλίσει τα δάνειά του αλλά ο διάλογος ήταν αδύνατος. Αφού ολοκλήρωσε επί του ζητήματος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε την αντιπαράθεση με τον Αδωνη Γεωργιάδη (εύκολο και για τους δυό). Διάλογος δεν έγινε ποτέ. Στο τέλος του χρόνου οι παρουσιαστές ευχαρίστησαν τον κ. Πολάκη και τον αποχαιρέτησαν δίνοντας κάποιο χρόνο και στον βουλευτή της ΝΔ.

Ολο αυτό κατέληξε σε ένα καταγγελτικό τουίτ με υβριστικούς χαρακτηρισμούς από πλευράς Πολάκη που ανέφερε ότι »τα πουλημένα τομάρια με έκοψαν στον αέρα» εξηγώντας ότι αυτό έγινε επειδή άρχισε να λέει για τις τηλεοπτικές άδειες – που και τα είπε τελικά.

Αποδοτική η Κυριακή της Αποκριάς για τον κ. Πολάκη. Ντύθηκε αντάρτης του συστήματος, βγήκε στο MEGA να τα πει και να προειδοποιήσει ότι ήρθε η ώρα το κανάλι να πληρώσει και μετά κατήγγειλε ότι τον έκοψαν στον αέρα. Καθάρισε ο βουλευτής. Μια μέρα πριν την Καθαρά Δευτέρα και την αποστολή του κειμένου των δεσμεύσεων της κυβέρνησης προς τους εταίρους.

The post Η στολή που πουλάει: Λογοκριμένος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα