Η Τρέμη, η πανσέληνος και ο υποβαθμισμένος Ιορδάνης

Λοιπόν. So! Για να θέτουμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις! Το μέγα θέμα που προκύπτει από τα αποτελέσματα των εκλογών δεν είναι ούτε η βύθιση του δικομματισμού, ούτε η άνοδος του Τσίπρα! Αλλά; Το ότι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα είναι πλέον ο ρεπόρτερ… τρίτου κόμματος! Για όνομα κατρακύλα!

Τι του έμελλε να πάθει!
Βρε πώς τα φέρνει η ζωή, απιστεύτου! Εκεί που είχε πάρει ο άνθρωπος την αναβάθμιση από τα χέρια της Σπυράκη και την είχε εκτοπίσει στα προηγούμενα elections, τώρα αναγκάζεται να ξεροσταλιάζει χθες βράδυ στο μεταμεσονύχτιο δελτίο της Δουκακάρου! Διότι

πλέον δίνει τις ανταποκρίσεις του για το τρίτο κόμμα, οπότε κάνει να περιμένει!

Ανοίξανε οι δουλειές!
Α και πάντως για να μην κατηγορείτε το ΠαΣοΚ ότι έκοψε θέσεις εργασίας με τα μνημόνια. Χθες με τον καταποντισμό του, δημιούργησε νέες! Διότι πλέον θα πρέπει τα channels να αποκτήσουν ρεπόρτερ για να καλύπτουν το ΣΥΡΙΖΑ, που τα περισσότερα δεν έχουν!

Εκσυγχρονίστε τον  
Με την ευκαιρία και ένα ρεκτιφιέ στον journalist του Mega που έδινε το ρεπορτάζ για Τσίπρα χθες βράδυ αργά. Το χρειάζεται ένα σουλούπωμα guys μου τώρα που βγαίνει στις megalicious κάμερες για το second κόμμα!

Την απορρόφησε όλη την ενέργεια  
Και μιας και ο λόγος για το Mega. Jesus Christ μου, ολάκερη η πανσέληνος στο κεφάλι της Όλγας Τρέμη πρέπει να εκσφενδονίστηκε το Σαββατοκύριακο! Amazing το νεύρο της! Μα να κατσαδιάσει τόσο βάναυσα τον John Πρετεντέρη; Enough is enough my lady! Τέτοιο το μάλωμα της που το μόνο που θέλαμε εκείνη τη στιγμή ήταν να βάλουμε τον journalist στη φτερούγα μας! Να τον σώσουμε από τα νύχια της!

Υ.Γ Τα οποία ξώφαλτσα έγδαραν και Νικολακόπουλο και Παύλο Τσίμα. Αλλά ουδεμία σχέση με τη βέργα στον Πρεντεντέρη!

Εκλογικό Όσκαρ
Όταν η πολιτική συναντά τον κινηματογράφο! Σόκι και δέος το χαμόγελο Βενιζέλου στις δηλώσεις του χθες για το εκλογικό αποτέλεσμα. Όχι μόνο δεν είχε το ύφος κάποιου που έχασε παταγωδώς ώστε να εκλάβει το μήνυμα, αλλά μπουμπουνίστηκε στις κάμερες με ένα χαμόγελο, απιστεύτου! Τύφλα να έχει ο Τζακ Νίκολσον στους γνωστούς του ρόλους! Μια κακεντρέχεια ο τύπος άλλο πράγμα… Με φεύγετε; Θα δείτε τώρα!

Τα μάθατε;
Πάντως εμείς δεν περιμέναμε μέχρι today για να μάθουμε αν εκλέγεται ο Ανδρέας Ψυχάρης. Είχαμε πληροφόρηση από χθες! Δια στόματος Όλγας Τρέμη που παραμέρισε για λίγο τα νεύρα της και ακούστηκε να το ανακαλύπτει με ενθουσιασμό την ώρα που μιλούσε η Παπαρήγα και νόμιζε ότι είχε το μικρόφωνο της κλειστό!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα