Ηγέτης… αγνοείται

Αν εξαιρέσουμε το χθεσινοβραδινό θέμα των «Πρωταγωνιστών», που ήταν πώς να γίνουμε αρεστοί στους ξένους (και όχι χρήσιμοι για τον εαυτό μας και στο country μας) να σημειώσουμε… το πόσο θεά είναι αυτή η Σώτη Τριανταφύλλου! Δεν υπάρχει το woman! Πόσο απόλαυση είναι να την κάνεις watch! Μαγεία! Και πόσο tragicι να την κόβεις, για να μπουμπουνίσεις τον… Νίκο Αλιάγα. Έγκλημα η εναλλαγή της εικόνας!

Άρον άρον
Κάποια πράγματα πάντως είναι amazing πώς δεν τα αντιλαμβάνονται οι… ειδικοί. Από μέσα Σεπτέμβρη πριν καν ξεκινήσει, γράφαμε

στα Opinions για το γκάου κόνσεπτ της Τατιάνας να υποδυθούν την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την ώρα μάλιστα που εκείνες τις μέρες, όπως μπουμπουνίζαμε, έκανε πρεμιέρα στο CBS η νέα σειρά του παραγωγού του Sex & the City με την ιστορία δύο άφραγκων κοριτσιών! Είδαν τις κατρακύλες της σεζόν και το χαμπάριασαν… Και το γυρίζουνε σε Όπρα!

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους
Με αφορμή το interview του Σταμάτη Μαλέλη στο ΘΕΜΑ. Το πρόβλημα της ελληνικής television και ειδικότερα του Star, δεν είναι τα ξέκωλα. Δεν είναι τα φάτσα κάρτα στήθη ούτε και τα στρινγκ. Το problem είναι, ότι δεν έχεις τι να πεις, στην κοινωνία της οργής! Αυτό είναι το θεματόνι!

Ντόιν!  
«Γνωρίζω σε βάθος τι τραβάει κάθε νοικοκυριό» μας εκσφενδόνισε στα μούτρα ο soon to be αρχηγός του ΠαΣοΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Απορία, ειλικρινής: Από πού ρε fuck το γνωρίζει τούτος! Και μιας και επιστρέψαμε μετά από μέρες εκτός, ας μας πληροφορήσει κάποιος: Ο Βενιζέλος, τι είναι; Αριστερός, δεξιός… τι εκφράζει; Διότι πέρα από τη λύσσα του για αρχηγόνι, δεν αναγνωρίζουμε κάτι άλλο!

Παγκόσμια αποκλειστικότητα!  
Ποιος έλληνας θα ταυτιστεί μαζί του! Προσθέστε κι άλλη απορία μας! Χάιντε ο σπασίκλας του σχολείου, που θέλει να τα κάνει όλα γρήγορα! Σπουδές, καριέρα και τα everything. Και για να το κλείνουμε το subject Βενιζέλος, ποτέ άλλοτε τα ποσά δεν ήταν τόσο… αντιστρόφως ανάλογα. Τόση συρρίκνωση του ΠαΣοΚ, από έναν τέτοιο… όγκο!

Μια ωραία ατμόσφαιρα
Ποια είναι η πρώτη λέξη που του έρχεται στο μυαλό πάντα να απαντήσει σε ερώτηση της Πόπης Τσαπανίδου, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου; Οέο;
Το «Όχι!» αποκάλυψε today στο πλατό της ο δημοσιογράφος, εξηγώντας ότι της λέει no, επειδή συνήθως του ανεμοστροβιλίζει ψέματα που διαφωνεί!
Ξεκωλώθηκε στα γέλια αυτή και του αποκάλυψε με τη σειρά της κουνώντας του το δάχτυλο, «Σου συγχωρώ πολλές από τις απόψεις με τις οποίες διαφωνούμε σε αυτή την εκπομπή»… Πάντως ο καλεσμένος της δεν ξαναγέλασε!

Αυτός την κανιβαλίζει… και αυτή το καταπίνει!
Στη συνέχεια υπήρξε και ένα άλλο ωραίο μεταξύ τους. Λέει η Τσαπανίδου για τη χώρα που «Έχει και τη βούλα της χρεοκοπίας πάνω της» πώς θα τα βγάλουμε πέρα κτλ και ο Μπάμπης αλάφιασε! Της την είπε υποτιμητικά ότι θέλει να τα ξεφουρνίζει έτσι εντυπωσιακά, για να καταλήξει αμέσως μετά, «Μα δεν χρεοκόπησε η χώρα!». «Αν είχε χρεοκοπήσει, δεν θα σουν εδώ να κάνεις εκπομπή», της συμπλήρωσε ακαριαία! Τι στάση κρατά η presenter στις δολοφονικές ατάκες το

Keywords
Τυχαία Θέματα