Καλά κρασιά

Μας έστειλε today η Κοινωνία Ώρα Mega. Μετά από δύο μέρες απεργία, καμία ενημέρωση, άκρα του τάφου σιωπή… μπουμπουνάνε σύνδεση – κονσέρβα μάλιστα – για την προ 10ημέρου είδηση της χρυσής συμφωνίας Νάουσας – Κίνας για το κρασί. Ντόιν! Ο δε Οικονομέας μας λαχτάρησε με τη δυσοίωνη προοπτική. «Θα μείνει τίποτα για εμάς ή θα τα πιουν όλα οι κινέζοι;». Αυτό κι αν θα είναι δράμα
για το country μας!

Στην κοσμάρα τους
Η κρίση θα μας καταπιεί, το τσουνάμι της χρεοκοπίας θα μας καταβροχθίσει, τα πάνω κάτω θα έρθουν, αλλά… η Σκορδά ακόμα θα αργεί να εμφανίζεται στην εκπομπή, για να κάνει είσοδο! Απίθανο το situation της! Καλέ γιατί δεν πάει στο Μίλα της Τατιάνας που σηκώνονται όλοι και χειροκροτάνε για να υποδεχτούν την γυναικοπαρέα; Εκεί να δεις φτερά και πούπουλα!

Ουπς!
Δάχτυλος, δάχτυλος! Στο megalicious κανάλι εναντίον του Θέμου! Δεν έπαιζαν τα βίντεο από το Όλα 12 today με τίποτα στο Πρωινό mou. Δύο προσπάθειες κάνανε, τζίφος η δουλειά. Αυτά μπουμπουνίζονταν χωρίς ήχο, ενώ στη συνέχεια αποσπάσματα με Ράπτη, Γκλέτσο και Σρόιτερ ανεμοστροβιλίστηκαν κανονικά!

Τι μας θυμίσατε τώρα!
Α ρε ωραίες στιγμές που ζούμε μεταμεσονύχτια, με τις επαναλήψεις Παπακαλιάτη! Δεν περιγράφεται η απόλαυση! Ακαριαία! Κάθε βράδυ αργά, σκάει μύτη το Κλείσε τα μάτια στο Mega. Χριστόφορος. Ένα όνειρο, μια οπτασία. Θεός ο άτιμος! Πιο νάρκισσος από αυτόν, δεν υπάρχει. Σε κάθε επεισόδιο κουτουπώνει τις γκόμενες μία – μία… και τους δε φίλους του, τους έχει «τακτοποιήσει». Τον έναν τον έχει κάνει τυφλό και τους υπόλοιπους αδερφές! Ασύλληπτος ο μπαγάσας!

Υ.Γ. Άτιμη κρίση που μας έχεις στερήσει την πένα του! Με το που έκοψε ο Μπούτος να πληρώνει τις βόλτες του ηθοποιού – σεναριογράφου – μουσικού επιμελητή και whatever, στα Λονδίνα και τις Νέες Υόρκες, εξαφανίστηκε από την ενεργή δράση στο television!

Ρουκέτα
Από το κομμάτι του today ξεσπάσματος on air του George Παπαδάκη, για κριτική που του έγινε για την συνέντευξη του προ ημερών με Λοβέρδο, ένα σημείο μας… σκανδάλισε. Εκεί που αποκάλυψε ο presenter βαρύγδουπα, «που εγώ δεν απαντάω στις κριτικές, από τηλεκριτικό έχω αποφασίσει να μην απαντήσω ποτέ»… Κορυφαίο! Breathtaking!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα