Καληνύχτα και καλή τύχη Ant1

Τυχαίνει κάνα έκτακτο και σου σκάει όλη η γύμνια του Ant1 στην ενημέρωση. Απίθανο το channel! Εδώ ο κόσμος καίγεται απόψε, με τις εκρήξεις στη Βοστώνη και τούτοι την τύφλα τους! Mega, Σκάι, κρατική είχαν κανονικά εικόνα και κάλυψη, οι άλλοι στον Ant1… δική τους πραγματικότητα. Άλλη ροή! Κουκουρούκου!

Καλημέρα, το πρωινό είναι στο κομοδίνο…
Όσες φορές γυρίσαμε σε ζάπινγκ, το nothing οι τύποι! Ευτυχώς τουλάχιστον που έχουν και τους live

Ράδιο Αρβύλα και τη μπουμπουνάνε (όπως όπως και όποιος καταλάβει) καμιά είδηση… Διότι το υπόλοιπο πρόγραμμα τους, sorry guys μου, αλλά είναι τραγωδία! Αντανακλαστικά μηδέν, κάκιστη παρουσία! Ουγκ!

Τα congratulations μας
Αρκετά καλή η κάλυψη του Mega, με την «Ανατροπή» του Πρετεντέρη, που έβγαζε τον Δανέζη και τον Ιγνατίου σε έκτακτα, είχαν τηλεφωνικές γραμμές από τη Βοστώνη και γενικώς ανταπόκριση αξιοπρεπέστατη. Στα ψιλά γράμματα, να αναφέρουμε βεβαίως ότι την πιο by far σωστή κάλυψη, παρείχε ο Σκάι. Ξεχώρισε η άπλετη live εικόνα που εκσφενδόνιζε!

Οδηγός επιβίωσης
Συνεχίζουμε, με οδηγίες. Τι να κάνεις αν είσαι Σωτήρης Δανέζης, έχεις συνδεθεί μόλις με την Όλγα Τρέμη για τα διεθνή… και γίνεσαι ξαφνικά αυτόπτης μάρτυρας σε ένα από τα αμόκ της! Ξέρετε, τα γνωστά που χάνει τη μιλιά της!

Διλήμματα
Πολύ γέλιο με τον journalist! Πήγαινε να πει νωρίτερα απόψε η ανκοργούμαν για την βιογραφία της Μέρκελ που έχει ανάψει φωτιές, δεν έβρισκε τις λέξεις, σιωπή για ολάκερα δευτερόλεπτα, μπουρδούκλωμα… και ο Δανέζης να καλείται να πάρει θέση! Την ξεκολλάς τη συνάδελφο σου, ή την αφήνεις να νομίζει ότι το ξεπέρασε μόνη της και να μην την προσπεράσεις! Ιδού η απορία!

Πνιγμένος στην πούδρα
Όπα Γιώργο Τράγκα, με ρέγουλα την πούδρα! Φοβερό το κοντινό πλάνο χθες του Ελεύθερου Σκοπευτή, ο οποίος είχε χιονιστεί τόσο με τις καλλωπιστικές σκόνες, που είχε γεμίσει τον γιακά του! Guys; Να κοπανιέσαι κάτω από τα γέλια! Είχε κάνει ολόκληρο μπεζ περίγραμμα γύρω γύρω στο γιακά, ο άνθρωπος είχε σοβατιστεί για τα καλά και είχε αφήσει τα ίχνη του ολούθε! Γύρευε ποσότητα που κατανάλωσε! Καλέ έχουμε και κρίση!

Πολύ πίσω
Για το νέο σόου του Ant1 τώρα, τι να πούμε. Τραγικό μας φάνηκε, από όλες τις απόψεις. Για την Μπεκατώρου την άποψη μας την έχουμε εκσφενδονίσει, ό,τι πιο παλιακό έχει το ελληνικό television! Όλο το θέαμα και τα σκηνικά, επίσης τραγικά. Σεντούκι! Γκαγκάκη και Γεννατάς το ψιλοέσωζαν, αλλά τι να κάνουν και του λόγου τους… Και μην κοιτάτε πια τα νούμερα. Όταν δεν υπάρχει το nothing τριγύρω, κάπου πρέπει να το αμολήσει η φαμίλια το channel της!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα