Κεδίκογλου: «Εθνική δολιοφθορά» η στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ τη Δευτέρα

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης της Ένωσης Συντακτών να κηρύξει επτάωρη στάση εργασίας (10 το πρωί με 5 το απόγευμα) σε όλα τα μέσα ενημέρωσης την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να συμμετάσχουν οι δημοσιογράφοι – μέλη της ΕΣΗΕΑ στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ένωσης Συντακτών.

Ο κ.

Κεδίκογλου συνδέει την απόφαση με την επίσκεψη την ίδια μέρα του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην Άγκυρα και επισημαίνει τον χαρακτηρισμό «δολιοφθορά» που είχε χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση όταν, την ημέρα επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου κ. Φρανσουά Ολάντ είχε κηρυχθεί απεργία. Τότε η κυβέρνηση είχε κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που τώρα χωρίς να το επαναλαμβάνει το υπαινίσσεται.

«Η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα είπε προχθές στη Βουλή ο Πρωθυπουργός περί εθνικής δολιοφθοράς ορισμένων στις προσπάθειες που καταβάλλουν η χώρα και οι Έλληνες πολίτες», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Μετά από το “μαύρο” που έριξαν στις τηλεοπτικές οθόνες οι “προαγωγοί της αλήθειας” κατά την επίσκεψη του Γάλλου ηγέτη Φ. Ολάντ στη χώρα μας, προκηρύσσουν ακόμη μια στάση εργασίας τη Δευτέρα και ακριβώς τις ώρες που ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα είναι στην Τουρκία και θα υπογράφει σημαντικές για τη χώρα μας συμφωνίες», προσθέτει και καταλήγει.
Ο καθένας πλέον καταλαβαίνει τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες της κίνησης αυτής και ποιος κρύβεται από πίσω.
Πηγή protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα