Κοινωνία Ώρα… Ξεπέτα

Με το καλημέρα σας (χωρίς να τον αφήσει να πάρει ανάσα!) ρώτησε ο Οικονομέας τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χονδροκούκη today, γιατί ο πατέρας του έκανε την περιβόητη δήλωση να μην συγχαρεί κανένας πολιτικός τον γιό του! Καλέ μπάστα! Ακόμα δεν τον καλωσόρισαν, σούμπιτο στο ψητό. Μέχρι και το παλικάρι τού απάντησε «Ε, δεν ξέρω ρωτήστε τον ίδιο!»…

Σεβαστείτε επιτέλους τον τηλεθεατή
Πρόκειται για τον κλασικό -και ευγενέστατο!- τρόπο της «Κοινωνίας Ώρα Mega» να ξεπετάει θέματα στο τέλος της εκπομπής. Και καλά πολιτιστικά και επιπέδου! Απίστευτα

εκνευριστικό το θέαμα τους! Εκεί που όλη την ώρα πριν στα πολιτικά πιάνουν ψιλή κουβεντούλα και καφενίζουν, στο φινάλε θυμούνται να παίξουν και λίγη ποιότητα. Με αποτέλεσμα λαχανιασμένοι και οι δυο, να κλείνουν τις συνδέσεις άγαρμπα και αγχωτικά, διότι always δεν προλαβαίνουν! Έλεος πια! Μην τους βγάζετε!

Υ.Γ. Θυμίζουμε και την κραυγαλέα περίπτωση της Σώτης Τριανταφύλλου πριν λίγους μήνες, που την φιλοξένησαν και την έκοβαν με τρόμο λόγω έλλειψης χρόνου!

Με μέτρο
Αμάν πια με αυτά τα πόδια της Σκορδά. Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε ότι έχει πολύ ωραία, αλλά άλλο αυτό και άλλο να μας τα μοστράρει κάθε μέρα τίγκα στα λάδια και στα γυαλιστικά για να λάμπουν! Καλέ πρωινό κάνετε! Jesus Christ! Προτείνουμε από αύριο, για να τα αναδεικνύει ακόμα καλύτερα… να βγαίνει ανάποδα. Με τα legs της πάνω! Ε μα!

Πέφτουν οι μάσκες
Καμία έκπληξη τελικά γιατί αυτό το country καταρρέει. Μα καμία όμως! Τίγκα στη μούφα! Ο Καρβέλας που τον είχαμε (πληθυντικός ευγενείας) για επαναστάτη και ανατρεπτικό, συντάσσεται με τον Καρατζαφέρη στο subject των όπλων. Δεν έχουμε λόγια, μας τελείωσαν!

Tragic
Πιο boring και από την ίδια την χθεσινοβραδινή διοργάνωση Eurovision, οι today αναπαραγωγές της. What a σαχλαμάρα! Όλοι κράζουν και όλοι ασχολούνται διεξοδικά. Όσο για το event στην Ετ1 χθες; Κάναμε μια απόπειρα να το παρακολουθήσουμε… αλλά μας βάρεσε κατακούτελα η ασχήμια! Σκιαχτήκαμε!

Να΄ναι καλά τα social media  
Ευτυχώς Jesus Christ μου τώρα που τραβάνε τον γολγοθά τους πολλοί τηλεαστέρες μακριά από τα οξυγονούχα φώτα της τηλεόρασης, υπάρχει και το twitter. Και τους δίνεται η δυνατότητα να ανεβάζουν ό,τι ψωνίστικη αρλούμπα τούς έρχεται, μπας και το δουν ανάρτηση σε κάνα μπλογκ! Κάτι είναι κι αυτό, από το ολότελα να βλέπουν τη μάπα τους σε κάνα Μέσο!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα